Изчерпан

Ресивър за домашно кино ONKYO TX-NR696M3

1890,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: TX-NR696M3

 

Този продукт се предлага по предварителна заявка!

ONKYO TX-NR696M3 – AV ресъвер със 7.2 канала и 175 вата на канал. Поддържа 4K/UDH, HRD10, HLG и Dolby Vision.

No longer available for pre-ordering

Onkyo TX-NR696
Ресивър за домашно кино ONKYO TX-NR696M3 - Аудио Арте

Ресивър за домашно кино ONKYO TX-NR696M3 - Аудио Арте TX-NR696 7.2-канален  

AV-ресъвър със 7.2 канала и 175 вата на канал. Поддържа 4K/UDH, HRD10, HLG и Dolby Vision. Предлага се с вградени популярни стрийминг услуги, включително Spotify, Deezer, TIDAL, TuneIn, Chromecast и Apple Airplay. Може да контролира вашата система Sonos благодарение на Works with Sonos. Поддръжка за Dolby Atmos, DTS:X, както и Dolby Atmos Height Virtualizer и Dolby Virtual:X

 

THX-СЕРТИФИЦИРАН

THX Certified Select гарантира същия референтен обем и качество на звука като в комерсиално кино в стаи, където позицията на гледане е на около 3,5 м от екрана.
 
 

DOLBY ATMOS HEIGHT VIRTUALIZER

Възползвайте се от Dolby форматите дори без високоговорители Dolby Atmos с Height Virtualizer и създайте виртуален съраунд и ефект на височина от традиционни високоговорители.
 

УСЛУГИ ЗА СТРИЙМИНГ

Музикален стрийминг в изобилие: използвайте радио тунера или стриймвайте музика от Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music, TuneIn или чрез вграден Chromecast, Airplay, DTS Play-Fi или FlareConnect.
 

ИЗЧИСТВАНЕ НА ДИАЛОГОВИЯ ПРОЗОРЕЦ С ЕДИН БУТОН

Vocal Enhancer, управляван от DSP, идентифицира гласовите честоти, така че можете да ги повишавате или понижавате с клавиши на дистанционното управление или чрез контролите на предния панел, идеални за нечуваем диалог.
 

РАБОТИ СЪС SONOS

Лесно се интегрира с вашата съществуваща домашна звукова система Sonos или е началото на нова. Устройството ще се събуди, ще промени входовете и ще възпроизведе с желаната сила на звука по команда от приложението Sonos.
 

4K РЕЗОЛЮЦИЯ И 6 ВИДЕО ВХОДА

Поддържа HDCP 2.2, 4K/60P и HDR \(Dolby Vision, HDR10, HLG\). С 6 видео входа можете лесно да свържете вашия Blu-ray плейър, конзола за игри, кутия за стрийминг, компютър и др.
 

ПОДОБРЕНА HDMI ПЛАТКА

Новата платка разполага с по-голяма, по-здрава и по-добре завършена основа и скъсени пътеки на сигнала за намаляване на шума, подобряване на чистотата на звука и увеличаване на дълголетието на приемника.
 

DOLBY ATMOS & DTS VIRTUAL:X

Свържете високоговорителите си Dolby Atmos, за да създадете 3D пространство със звук за пълно потапяне. Саундтраците на класическите по-стари заглавия с наследство ще бъдат смесени за страхотен пространствен реализъм.
 
 

 

THX® Certified Select™ референтен за кино звук

THX Certified Select гарантира същия референтен обем и качество на звука като в комерсиално кино в стаи, където позицията на гледане е на около 3,5 м от екрана. За да осигурят THX референтен филмов звук, приемниците трябва да преминат 2000 стенд теста в 75 категории, покриващи 14 000 точки от данни.

 

Dolby Atmos® и DTS:X® – настройка без звук

Форматите Dolby Atmos® и DTS:X® позволяват на инженерите да картографират звука навсякъде в 3D пространството, като ефектите се движат от високоговорител на високоговорител из цялата стая и обгръщат публиката ви в най-новите филми и игри. Можете също да се насладите на вашето 3D оформление на високоговорителите с класически заглавия. Dolby Surround® и DTS® Neural:X намират реплики отгоре в наследените саундтраци и повишават смесването за страхотен пространствен реализъм.

Dolby Atmos Height Virtualizer

При възпроизвеждане на който и да е Dolby® формат, включването на Dolby Atmos Height Virtualizer* позволява по-завладяващо изживяване при слушане, създавайки виртуален съраунд и ефект на височина от традиционните оформления на високоговорителите, без да се използват допълнителни съраунд или високи високоговорители.

* Активирано с бъдеща актуализация на фърмуера.

Гъвкав 3D звук с DTS Virtual:X™

DTS Virtual:X* е технология за съраунд виртуализация, която създава завладяващо 3D звуково поле от хоризонтално разположение на високоговорителите, без да се изисква свързване на високи високоговорители. Той използва DSP алгоритми, за да създаде усещане за 3D пространственост и е ефективен в помещения с всякакъв размер и форма. DTS Virtual:X работи с DTS:X, DTS® формати и некодирани стерео саундтраци.

* Активирано с бъдеща актуализация на фърмуера.

Динамично аудио усилване

Усъвършенстван в продължение на 70 години, за да осигури емоционално изживяване при слушане, DAA включва персонализиран мощен трансформатор с висок ток и нисък шум, персонализирани кондензатори и дискретно изходно стъпало на усилвателя. Уникалната топология на веригата предотвратява фазово изместване за точен звук, докато високият ток подобрява контрола на високоговорителя за вълнуваща динамика. Задвижвайки 4-омови товари през всички канали, DAA има силата да ви движи.

Основните подобрения на дизайна подобряват звука

Макар и козметично познат, TX-NR696 има значителни подобрения вътре, които контролират шума, повишават мощността на задвижване и подобряват S/N производителността. Нова HDMI® платка разполага с по-големи, по-здрави, по-добре завършени заземявания и скъсени пътеки на сигнала за намаляване на шума при A/V сигнали. Новият SoC процесор има собствена платка, отдалечена от пътищата на аудиосигнала, за да намали шума. Захранващата линия е подсилена в търсене на задвижваща мощност, докато предните (L/R) и Централните усилватели вече разполагат с по два транзистора, което ефективно удвоява възможностите за управление на тока. Можете да чуете резултата в невероятната скорост на атака и сила на баса и в по-ясното разделяне и локализиране на инструментите в голяма и просторна звукова сцена.

Мрежово аудио от следващо поколение

Достъп до поточно съдържание от Amazon Music, Spotify®, TIDAL, Deezer и TuneIn и споделяйте мрежово аудио в дома си като част от многостайна система чрез Works with Sonos, Chromecast built-in*, AirPlay 2, DTS Play-Fi® и FlareConnect™.

* Устройството може автоматично да изтегли и приложи софтуерна актуализация по въздуха по време на настройката.

Работи със Sonos

TX-NR696 може да се присъедини към вашата съществуваща домашна звукова система Sonos или да бъде началото на нова, просто като я сдвоите със Sonos Connect*. AVR се свързва с екосистемата Sonos, събуждайки, променяйки входовете и възпроизвеждайки с желаната сила на звука по команда от приложението Sonos*.

* Sonos Connect се продава отделно. Приложението Sonos се предлага безплатно за iPad, iPhone и Android™ в App Store и Google Play. Моля, проверете съвместимостта на устройството и операционната система преди инсталиране.

Chromecast вграден* с Google Assistant

Предавайте всяка музика от вашия смартфон, лаптоп или компютър към приемника с лекота. Управлявайте възпроизвеждането с приложения с активиран Chromecast, които познавате и обичате от вашия iPhone, iPad, Android™ телефон или таблет, Mac или Windows® лаптоп или Chromebook™. Ако имате интелигентен високоговорител с Google Assistant, можете да насочвате, възпроизвеждате и контролирате възпроизвеждането на музика с глас.

* Устройството може автоматично да изтегли и приложи софтуерна актуализация по въздуха по време на настройката.

Четириядреният SoC поддържа 802.11ac Wi-Fi®

Четириядрен SoC (система върху чип) има мощност да изпълнява множество задачи за обработка наведнъж. Той развива мрежовите функции и поддържа най-новата високоскоростна 802.11ac (2×2 MIMO) спецификация, като същевременно е съвместим с 802.11b/g/n двулентови рутери. Забележка: Някои държави или региони имат разпоредби, които засягат силата на безжичния сигнал и използването на Wi-Fi канали.

Споделяйте гъвкаво аудио в Зона 2

TX-NR696 поддържа гъвкави 3D-готови 5.2-канални кинематографски съраунд високоговорители с два канала, за да запазите за възпроизвеждане в друга стая. Изходите за зона 2 разпределят усилени аналогови, NET, Bluetooth®, SPDIF и HDMI аудио източници в една или в двете зони едновременно (има ЦАП за зона 2). Изходът от зона 2 и линеен изход на зона 2 е активиран.

* HDMI и SPDIF поддържат само PCM аудио. HDMI аудио наличен на входове 1–3.

Споделете аудио или слушайте лично

Свържете аудио система чрез аналогов RCA вход и линеен изход Zone 2/Zone B на AVR. Със зона 2 можете да възпроизвеждате едни и същи или различни аналогови/цифрови източници (включително SPDIF и HDMI) в една или в двете стаи едновременно. Зона B е идеална за свързване на съвместим предавател, за да можете да слушате всеки източник — включително телевизора — през безжични слушалки, идеални за среднощни филми и телевизия. Почитателите на Hi-Fi ще се влюбят в възможността да предават Front L/R сигнали към външен усилвател на мощност в режим Front Pre-Out и да персонализират характера на звука през любимите си високоговорители.

По-ясен диалог с едно натискане на бутон

Тази технология разрешава нечуваемия диалог в телевизионни програми и филми. Vocal Enhancer, управляван от DSP, идентифицира гласовите честоти, така че можете да ги повишавате или понижавате с бутони на дистанционното или чрез контролите на предния панел.

Отпуснете се с режима за присвояване на стерео

С едно натискане на бутон, Stereo Assign Mode превключва възпроизвеждането от предни високоговорители към двойки съраунд, заден съраунд или високи високоговорители. Идеален за амбиентно слушане, BGM или по всяко време, когато искате да създадете релаксираща атмосфера.

AccuEQ акустично калибриране на помещението с AccuReflex™

AccuEQ създава хармонично звуково поле във вашата стая. Той открива наличието на високоговорителя, размера, импеданса и разстоянието от позицията на измерване и задава нивата на звуковото налягане. След това избира кросоувъра на субуфера и всички високоговорители на EQ, включително субуфера. AccuReflex оптимизира възпроизвеждането на 3D аудио чрез високоговорители с Dolby Atmos. Той разрешава фазовото изместване, което възниква от разликите в пътя между насочени и ненасочени звуци. Насладете се на сплотено 3D звуково поле с вертикално движение и размерност над главата.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Също може да ви хареса…