https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Shure

Shure Incorporated е американска компания за аудио продукти, основана от Сидни Н. Шуре в Чикаго, Илинойс, през 1925 г. като производител на радиочасти.
SHURE е специализирана в производството на микрофони, радиосистеми и системи за персонално наблюдение за професионалния аудио пазар. Продуктовата линия на производителя включва също конферентно оборудване, аудио обработващи устройства и слушалки.
След повече от 90 години непрекъснати иновации SHURE създава отлични микрофони и аудио електроника. Днес всеки трети микрофон в ръцете на професионални музиканти е микрофон Shure. Успехът и репутацията на марката SHURE са резултат от непоколебим ангажимент за качество - формулата, която стои в основата на всички продукти.
Тъй като аудио, видео, безжичните и мрежовите технологии се преплитат все повече и повече, професионалната аудио индустрия е изправена пред фундаментално нови предизвикателства. SHURE създава уникални решения, които не само отговарят на нуждите на потребителите, но и надхвърлят техните най-високи очаквания. 

Към продукти от сходни категории