Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport

Цена: 490.00лв. /комплект
InStock

Описание на Слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport

Klipsch T5 II True Wireless Sport имат елегантен и по-тънък метален корпус с шарнирно покритие. В новата версия на слушалките са взети предвид някои грешки, коригирана е формата на прилепването на слушалките - в новата версия са  по-удобни. За слушалки се използва USB Type-C, с поддръжка за бързо зареждане. Светлинната индикация е интуитивна. Когато сваляте и поставяте слушалките на зареждане, индикаторите мигат за няколко секунди. Докато батерията се зарежда, светодиодите мигат. Когато слушалките или вградената батерия са напълно заредени, индикаторите светят постоянно. Устройството поддържа възпроизвеждане на аудио във формати SBC, AAC и aptX. Истинските аудиофили ще оценят този подарък. Синхронизацията е възможна със смартфони и други джаджи, базирани както на операционни системи Android, така и на iOS.


Устойчив на пот и влага IP67
Слушалките Klipsch T5 II True Wireless Sport са устойчиви на прах и вода (клас на защита IP67), същата защита се осигурява от включения калъф. В допълнение, той има вградена система за отстраняване на влага, така че слушалките да останат сухи при всяка ситуация.
Bluetooth 5.0 и aptX кодек
Klipsch T5 II True Wireless Sport използва Bluetooth версия 5.0 за комуникация и поддържа спецификациите aptX и AAC. В дизайна на самите слушалки се използват нови антени, осигуряващи по-стабилна комуникация при неблагоприятни условия. С едно зареждане слушалките могат да работят до осем часа, още 24 часа живот на батерията ще осигури зарядното устройство в кутията за съхранение.
Дигитален асистент
С натискането на един бутон можете да изпращате гласови команди до вградения цифров асистент на вашето мобилно устройство. Използвайте го за навигация отсечка за завой, за да задавате въпроси, да се обаждате и други.
Режим на околния звук
Пълните силиконови накрайници са направени, за да ви осигурят отлична пасивна шумоизолация, но понякога трябва да сте наясно със заобикалящата ви среда. Активирайте Surround Mode и вашите спортни слушалки T5 II позволяват повече съраунд звук. Четирите вградени микрофона осигуряват ясно предаване на глас.
Klipsch T5 II True Wireless Sport се предлага с шест чифта силиконови накрайници за уши, три чифта втулки, чифт тапи от пяна Comply и калъф за зареждане.

Характеристики:

динамичен драйвер 5 мм
защита срещу влага IP67
Поддръжка на Apple и Android
автономност от 8 часа с едно зареждане и допълнително до 24 часа с презареждане от кутията
два микрофона във всяка чаша
SBC, aptX, AAC кодеци
Bluetooth 5.0 връзка
калъф за безжично зареждане

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории

Оферти през май 2022

промо цени май 2022, топ оферти