Усилвател стерео хибриден цифров NAD D 3020 V2

1090,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: 3020 V2

 

Компактен хибриден цифров усилвател с aptX Bluetooth.Има входове за компютър и за други цифрови и аналогови източници

С ПОРЪЧКА

Описание на Стерео хибриден цифров усилвател NAD D 3020 V2

ПРЕОТКРИВАНЕ НА ЕДНА ИКОНА

Оригиналният NAD 3020 създаде цяло поколение любители на истински висококачествения звук. Терминът High Fidelity буквално би трябвало да означава „вярно с оригинала“, което е и мотото на NAD. През 70-те години на миналия век ,повече от един милион любители преоткриха музиката, когато поставиха NAD 3020 между грамофона и високоговорителите. Този компактен усилвател можеше да засрами усилватели, струващи 10 пъти повече, топлия си и детайлен звук.

СЪВРЕМЕННО ЗВУЧЕНЕ

Днес много по-вероятно е източникът да бъде компютър или смартфон, отколкото грамофон, но възможността да се избират тонколони, които перфектно да подхождат на вашия вкус, е все така убедителен аргумент за използването на един истински добър усилвател. NAD D3020 V2 запазва оригиналната концепция на NAD, но я прилага директно в 21-ви век, използвайки най-новите високоскоростни цифрови технологии.

СВЪРЖЕТЕ ВСИЧКИ ЦИФРОВИ УСТРОЙСТВА

NAD D3020 V2 има входове за компютър и за други цифрови и аналогови източници. USB входът използва „асинхронен“ режим, за да осигури възможно най-ниското трептене (грешка по синхронизирането) от пословично нестабилни компютърни аудио изходи и поддържа 24/96 HD музикални студио мастер файлове. Коаксиален и оптичен входове позволяват много различни цифрови източници да бъдат свързани към NAD D3020 V2 – от CD и DVD плейъри, до декодери като AppleTV, сателитни или кабелни приемници. Има също така и аналогови входове за iPods и за по-стари аналогови източници, като FM тунери.

NAD D 3020 V2 поддържа безжична Bluetooth aptX връзка с най-високо качество на звука за стрийминг на музика от смартфони, таблети, лаптопи и др. Bluetooth aptX става все по-популярна с отличното си качество на звука и ниска консумация на енергия в сравнение със стандартния Wi-Fi .

ИСТИНСКА СИЛА

Изходна мощност от 30 Вата на канал може да звучи малко, но както при всички усилватели NAD, това може да бъде много подвеждащо. Правилно проектиран 30W усилвател често може да звучи много по-добре от 100W усилвател на друга марка. По-важно е, че NAD D3020 V2 може да задвижва реални високоговорители до добри нива, без да добавя шум или изкривявания. Това е много ефективен дизайн, който губи по-малко енергия, работи с по-малко загряване и има по-дълъг живот. Статичната консумация на енергия е < 0.5W .

Доставя се с инфрачервено дистанционно управление за по-голямо удобство и ще се чувства отлично, както на бюрото, така и на рафта с книги или върху шкафа. Или може би заслужава да седи на пиедестал, заради невероятната си производителност и достъпна цена.

Техническа спецификация на Стерео хибриден цифров усилвател NAD D 3020 V2

  • D 3020 V2 Hybrid Digital Amplifier
  • 2 x 30W @ 0.00% THD, >100W Dynamic Power @ 4 Ohms
  • aptX Bluetooth Music Streaming
  • 24/96 Asynchronous USB input (type B)
  • Optical and Coaxial Digital Inputs, analog inputs
  • Subwoofer Output
  • Bass EQ setting
  • Separate Headphone Amplifier
  • Wireless Remote

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: