Промо! Изчерпан

Стриймър медиен тунер NAD MT 2

Original price was: 460,00 лв..Current price is: 230,00 лв..

Цена за: брой

Код според производителя: MT2

 

Този продукт се предлага по предварителна заявка!

NAD МТ2 Media Tuner е иновативно устройство, чрез което може да стриймвайте музика, слушайте интернет радио и се наслаждавайте на Spotify Connect.

No longer available for pre-ordering

Описание на Стриймър медиен тунер NAD MT 2

Медииния тунер NAD МТ2 е иновативно устройство, което предлага лесен и достъпен начин да изстреляте вашата класическа Hi-Fi или AV система в XXI век. Стриймвайте музика, слушайте интернет радио и се наслаждавайте на Spotify Connect само с това мини устройство.

NAD MT2 разполага с цифров и аналогов изход, както и NAD DAC технология за кристален музикален звук. Можете дори да синхронизирате няколко MT2 устройства за безжична връзка на различни усливатели и плеъри в множество помещения.

Music Streaming

Със Spotify Connect™, MT2 предлага домашно аудио изживяване с прост контрол на музиката без проблеми и незабавен достъп до милиони песни. Spotify Connect ви позволява да възпроизвеждате музика с помощта на всяко смарт устройство или компютър към MT2 с безкомпромисната производителност на вашата hifi система. vTuner™ Интернет радио ви дава достъп до хиляди радиостанции с всякакъв вид музика и подкасти от цял свят. MT2 също е UPnP клиент, способен да предава поточно съдържание от компютър с UPnP или NAS сървър направо към вашата hi-fi система.

Multi-room Grouping

С множество MT2 медийни тунери получавате просто и достъпно решение за безжично поточно предаване в няколко стаи. Като свържете MT2s към една и съща WiFi мрежа, можете да комбинирате или групирате множество системи, за да възпроизвеждате една и съща музика в различни стаи в синхронизиран режим. Групирането може лесно да се настрои с помощта на вашето iOS или Android устройство с безплатното приложение NAD Media Tuner, плюс това позволява индивидуален контрол на силата на звука за всяка стая. Той е идеален за парти режим или слушане в целия дом.

Get the App!

Управлявайте и настройвайте NAD MT2 с безплатното и лесно за използване приложение NAD Media Tuner, достъпно за устройства с Apple iOS и Android. За да изпитате Spotify Connect, вземете приложението Spotify/премиум безплатна пробна версия на spotify.com/connect.

 

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: