Субуфер Klipsch SPL-100

1440,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: SPL-100

 

Този продукт се предлага по предварителна заявка!

С 10-инчов Cerametallic™ високоговорител и високо ефективен усилвател от клас D, Klipsch SPL-100 предоставя най-доброто нискочестотно представяне в своя клас.

ОПИСАНИЕ НА СУБУФЕР KLIPSCH SPL-100

  ПОСЛЕДНА БРОЙКА

С 10-инчов Cerametallic™ високоговорител и високо ефективен усилвател от клас D, субуферът Klipsch SPL-100 предоставя най-доброто нискочестотно представяне в своя клас.
Вградения високо ефективен усилвател разполага с аналогов предусилвател, който запазва оригиналния път на сигнала за по-чисто и вярно с оригинала репродуциране. Изходната част от клас D осигурява максимална ефективност за максимално представяне, детейлност и нискочестотна мощност.
Високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™) е изключително лек и същевременно много здрав, и осигурява ниски честоти с минимални промени на конуса и минимални изкривявания за по-силен и по-чист звук с по-малко усилвателна мощ.
Cerametallic™ конуса е сдвоен за дву-слойна медна намотка за превъзходна проводимост.
Високоговорителите в серията Reference Premiere са поставени в не-резонираща метална валцована кошница, която е захваната за голем магнит за максимална ефективност и ниски нива на изкривявания.
Ексклузивна технология на порта използват подобрена версия на собствената технология на Klipsch за вътрешната геометрия която минимизира шума, породен от движението на въздуха в порта за чисти, неизкривяващи ниски честоти. Предно разположения порт осигурява по-голяма гъвкавост при поставянето на субуфера и редуцира нежеланите резонанси от стени и мебели.
Кросоувърът и контрола на фазата ви позволяват да настроите субуфера според другите озвучителни тела и помещението, постигайки идеалните нива на бас. Входовете за линейно/LFE Ниво осигуряват съвместимост с всеки аудио/видео ресийвър.
За връзка могат да бъдат използвани както RCA, така и безжичните входове, което ви позволява да използвате един събуфър с няколко системи в една стая. Например, можете да използвате безжична връзка за вашата система за домашно кино, и да използвате RCA входовете за отделна стерео система, без нуждата от превключване на входовете между двете системи.
SPL субуферите на Klipsch разполагат с устойчив на надрскване фурнир, който изглежда като истинско дърво и покрива цялата кутия. Абсорбиращите вибрациите крачета и металните захвати на решетката придават страхотен външен вид.

Характеристики:   

  • 10-инчов високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™)
  • Бас-рефлексен дизайн с предно разположен порт
  • Усилвател от клас D с 200W RMS / 450W пикова мощност
  • Премиум фурнир, устойчив на надраскване
  • Здрав и гъвкав премахващ се магнитен грил
  • Размери: 42 х 35,5 х 44 см.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Klipsch

КЪМ САЙТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: