Субуфер SpeakerCraft HRSi-10

2990,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: HRSi-10

 

Елегантността и производителността са създадени в компактен пространствено ефективен шкаф.
Всичко в познат, но модерен дизайн, поддържащ отличаващо се 5-слойно пиано черно лаково покритие.

НА СКЛАД

Описание на субуфер SpeakerCraft HRSi-10

10 инчов нискочестотен високоговорител подсилен със фибростъкло, с удължен ход, използващ дизайн EMF с голяма моторна сила доставя повишен линеен отклик с перфектен контрол. Настройката с помощта на приложение включва автоматична EQ функция с цифрова корекция според помещението и DSP. В резултат от всичко това вие ще получите една серия от субуфери с най-добра в класа си разделителна способност за всеки аудио източник.

Технологичния дизайн среща премиум производителност. Серията HRSi на субуферите SpeakerCraft® стъпва върху стабилния фундамент от иновативни технологии на Sunfire® и надгражда над това безценно наследство. Вградени са елегантност и производителност в компактно и ефективно шаси с голяма мощ. Всичко това в познат, но и модерен дизайн, запазващ отличителните 5 слоя черен пиано лак.

Ултра-компактно съотношение мощност/размер

Високопроизводителен 1000W усилвател от клас D

MDF кутия завършена с 5 слоя пиано лак

DSP с технология Digital Room Correction

Вграден захранващ 5V USB изход за безжичен адаптер (продава се отделно)

Подобрено представяне на усилвателя от клас D, способен да продуцира мощност от 1000 вата. Подсилен с фибростъкло високоговорител с голям ход, използващ задвижваща технология с голяма сила EMF. Комбинацията от тези две дадености води до подобрени линейност при работа с повишен контрол. Специално разработеното приложение Sub Station улеснява настройката на субуфера с бърз и лесен процес, включително и при използването на автоматичната EQ функция и цифрова корекция според помещението, позволявайки огромна гъвкавост при позиционирането на баса. В резултат вие получавате субуфер, разполагащ с най-добрата в класа си разделителна способност възпроизвеждайки сигнал от всеки източник.

Усилвател с голяма мощност – 1000 ватовия високоговорител е захранен от подбран усилвател, използван във всички субуфери от серията.

EMF високоговорител подсилен с фибростъкло – ултра-здравия конус от фибростъкло, справящ се с огромните сили от задвижващата система, се справя успешно с високите налягания от малкия обем на кутията и тяхното въздействие на движението на говорителя.

Луксозен стил – лъскавият пиано лак покрива кутията от дебел един инч (2,54 см) MDF. Това е един субуфер, който не само ще сте горди да показвате, но ще сте горди когато го слушате.

Автоматична настройка – конфигурирайте лесно корекциите с приложението Sub Station. Автоматичната корекция на акустичните аномалии на помещението ще ви позволи да се насладите на максимално добро слушателско преживяване във всяка позиция в стаята.

Гъвкавост – с опциналната система за безжична връзка (продава се отделно) можете да поставите тези събуфъри навсякъде в помещението за да създадете едно истински потапящо преживяване.

Характеристики  на SpeakerCraft HRSi-10

Усилвател с висока мощност – Нашият 1000 W активен драйвер е подкрепен чрез матчван усилвател, захранващ целия бас в този гама субуфери.
High Back EMF драйвери от фибростъкло – ултра здрав фибростъкло конус с огромна двигателна сила за борба с високото налягане на малки заграждения и тяхното въздействие върху хода на високоговорителя. Гъвкавост – С допълнителния безжичен аудио комплект можете поставете тези субуфери навсякъде в стаята, за да създадете завладяващо слушане.

Луксозен стил – лаково покритие със силен гланц в ефектно пиано

Черно покритие на 1” MDF шкаф. Субуфер, какъвто ще бъдете горди да се показват, както и да слушат.

Автоматична настройка – Лесна настройка и конфигуриране на настройките на EQ

С приложението Sub Station. Автоматично коригиране за акустика аномалии в стаята, позволяващи максимално слушане изживяване във всяка стая за всеки слушател.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

pdf_HRSi_datasheet

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: