Субуфер SpeakerCraft XTEQi Dual 12

5990,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: XTEQi Dual 12

 

С ПОРЪЧКА

Описание на субуфер SpeakerCraft XTEQi Dual 12

Флагманът XTEQi 12 разполага с два 12 инчови активни високоговорителя от кевлар в нулираща силите конфигурация, като всеки от тях се захранва от отделен 1000 ватов усилвател с DSP, предлагащо безжична настройка и контрол чрез мобилно приложение. Доставяйки аудио преживяване от референтен клас, XTEQi 12 ще донесе безпрецедентно звуково представяне и красота във всяка система.

Новата връхна точка на звуковите технологии – събуфърът XTEQi 12 повдига нивото на ултра-високопроизводителните събуфъри. Използвайки два активни 12 инчови драйвера, всеки от тях подкрепен от собствен мощен 1000 вата усилвател с DSP. XTEQi 12 репродуцира акуратно ниски честоти до 17 Hz, доставяйки идеални преживявания за слушане на музика и гледане на филми, които едновременно могат да бъдат чути и почувствани. Лъскавият, завършен във висококачествен черен пиано лак кабинет, изработен от дебел 1 инч (2,54 см) MDF е изработен да се впише перфектно с други хай-енд аудио/видео компоненти, принасяйки безпрецедентно представяне и красота във всяка среда. Интуитивното приложение Sub Station елиминира сложните процедури по настройката на събуфъра, спестявайки време както на професионалистите, така и на обикновения потребител. Контролът се осъществява лесно и бързо чрез приложението. Автоматичната EQ функция коригираща акустичните аномалии на помещението позволява постигането на оптимална производителност и гъвкавост при избирането на позиция са събуфъра, без значение от размера и формата на стаята.

Високоговорители в нулираща силата конфигурация – два активни EMF драйвера от кевлар са монтирани в перфектна огледална конфигурация, която премахва вибрациите на кутията и доставя цялата енергия към стаята за невероятно нискочестотно представяне.

Дизайн с два усилвателя – всеки високоговорители се захранва от собствен 1000 ватов усилвател, като това позволява на този събуфър да възпроизвежда честоти до 17 Hz, което ще разклати дори основите на къщата ви.

Луксозен стил – лъскавият пиано лак покрива кутията от дебел един инч (2,54 см) MDF. Това е един събуфър, който не само ще сте горди да показвате, но ще сте горди когато го слушате.

Автоматична настройка – конфигурирайте лесно еквализационните настройки с приложението Sub Station. Автоматичната корекция на акустичните аномалии на помещението ще ви позволи да се насладите на максимално добро слушателско преживяване във всяка позиция в стаята.

Гъвкавост – с опциналната система за безжична връзка (продава се отделно) можете да поставите тези събуфъри навсякъде в помещението за да създадете едно истински потапящо преживяване.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

pdf_XTEQi-12_datasheet

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: