Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Тонколони Sunfire Cinema Ribbon Trios CRS3 за стенен монтаж

Цена: 5278.00лв.
Промо цена: 2900.00лв. /чифт
InStoreOnly

Тонколони Sunfire Cinema Ribbon Trios CRS3 за стенен монтаж

Sunfire Cinema Ribbon CRS3 е най-мощният от всички плоски високоговорители за монтиране на стена. Казват, че не винаги този, който „вика по-силно“, пее красиво. Но световните експертите и аудиофилите са недвусмислени - този високоговорител с мощност 400 вата е шедьовър на акустичното инженерство!
Размерите и дълбочината на конструкцията, изработена от естествен фурнир от палисандрово дърво, са впечатляващи - 148х610х96 мм. Дори не всички плоски телевизори могат да се похвалят с тази дебелина. Cinema Ribbon Speaker CRS3 са идеални за солидни системи за домашно кино. Монтираният на стена 2,5-лентов магнитно екраниран високоговорител, без да се страхувате от смущения във видеосигнала, може да го закачите точно до екрана.
Високоговорителят е оборудван с три (EMF) драйвера  с диаметър 4,5 инча и високочестотен високоговорител. В резултат на това честотната характеристика на Sunfire Cinema Ribbon Speaker CRS3 показва солиден диапазон от 80 до удивителните 40 000 херца. Кросоувърът споделя честоти около 1500 херца. Позлатените съединители осигуряват отделни двукабелни или двуамперни връзки за високо точно и отзивчиво предаване на сигнал.
Подобрената им производителност спрямо линията Duo е предоставена от един допълнителен драйвер в левия и десния високоговорители и два допълнителни драйвера за централния канал. Така че, независимо дали искате да допълните към LCD дисплей, или изграждате специален кинотеатър, невероятната мощ на Cinema Ribbon Trio, драйверите High Back-emf и ръчно лакираните шкафове от фурнир от палисандрово дърво, ги правят уникален избор за всеки сериозен поклонник на домашното кино.

Характеристики:

Тип: Висящ, пасивен, затворен тип
Акустична емисия: Монополярна
Функция: Преден високоговорител
Брой ленти: 2
Отделно свързване на LF и HF (Bi-окабеляване): Да
Препоръчителна мощност на усилвателя: 25-440W
Чувствителност: 90dB
Максимален SPL: 117 dB SPL
Импеданс: 6 ома
Обхват на честотната характеристика: 80-40000Hz
Позлатени конектори: Да
Тип излъчватели: динамични
ВЧ излъчвател: Лентов
Нискочестотен високоговорител: 3x 114,3 мм
Подвижен грил: Да
Магнитна защита: Да
Размери (ШхВхД): 147x610x95 мм
Тегло: 7,17 кг

Към продукти от сходни категории