Technics SC-C70 Компактна стерео система

Оборудван с JENO Engines (елиминиране на шума и оптимизиране на шума), LAPC (калибриране на адаптивна фаза), софтуер за калибриране Space Tune и отлична аудио технология, новият компактен SC-C70 на Technics доставя богат и висококачествен звук, способен да впечатли дори и най-претенциозните аудио ентусиасти.

Марката Technics е известна с производството на визуално зашеметяващи и технически иновативни аудио продукти. SC-C70 компактната стерео система, включваща три двигателя JENO, които премахват цифровия трептене, не е изключение. Резултатът е кристално чист звук без видимо изкривяване. SC-C70 също така разполага с функцията LAPC, която е технология за адаптивни усилватели за натоварване, разработена от Technics, за да осигури перфектно изравняване с високоговорителите. Системата измерва характеристиките на фазите и импеданса на интегрираните високоговорители и оптимизира получения звуков сигнал, като използва получените данни. Заедно с прецизно разработената концепция за звук, която обхваща пет високоговорителя, SC-C70 може да създаде чудесно пространствено звуково изживяване.
За да се оптимизира пространственият ефект на звука, акустичните лещи се използват пред високочестотните високоговорители за по-нататъшно разпространение и разпръскване на звука; особено във високочестотния диапазон. Освен това, интегрираните акустични жалузи намаляват колебанията, особено в честотния диапазон. Technics разработи софтуер за калибриране Space Tune, за да постигне оптимално качество на звука. Този софтуер коригира параметрите в собствената си мрежа и позволява звукът да бъде приспособен към индивидуалната пространствена ситуация.
Универсално свързване в мрежа с приложението Technics, Apple AirPlay и DLNA
Освен че разполага с високопроизводителен хардуер, SC-C70 е лесен за работа. Независимо дали музиката ще се възпроизвежда във формат с висока разделителна способност чрез мрежа, CD, USB връзка или смартфон, феновете на музиката винаги могат да поддържат пълен контрол благодарение на интуитивното и лесна за употреба приложение на Technics.
Интегрираната функция Apple AirPlay също така позволява на потребителите лесно да преглеждат музикалните файлове от различни устройства на Apple, като iPod, iPhone или iPad. SC-C70 е съвместим с DLNA и може лесно да бъде свързан към мобилни устройства от други производители чрез Bluetooth, което позволява достъп до музика от популярни стрийминг услуги като Spotify и TIDAL.
Стилен дизайн
Благодарение на удивителната и стилна естетика, SC-C70 е идеалното допълнение към всеки дом. Гладкото платно от акрилно стъкло, покриващо отделението за CD-та с най-високото зареждане, придава допълнителна елегантност на тази компактна система.