https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Грамофон Technics SL-1210MK7R Red Bull

Цена: 1954.00лв. /брой
SoldOut

Описание на Грамофон Technics SL-1210MK7R Red Bull

Грамофонът Technics SL-1210MK7R е лимитиран вариант на популярния Technics SL-1210MK7. Съвместната разработка с Red Bull е първота по рода си за Technics, което е ясен знак за хип-хоп и танцовата култура, че компанията ще продължи да работи директно с DJ  за бъдещите си нововъведения.
Турнирът на Red Bull’s BC One е световно състезание, където B-Boys и B-Girls се борят за надмощие на дансинга с невероятни съчетания и някои от най-зрелищните хип-хоп стъпки. Точно на това събитие бе представен Technics SL-1210MK7R Red Bull
Както при предишните грамофони SL1200/1210 с ограничена серия, Technics SL-1210MK7R Red Bull има козметични промени, за да се открои. За първи път присъства лого на  друга марка, както и  рамо със зашеметяващ златен ефект и червения носач на дозата. В кутията са включени  плъзгач BC One и някои стикери Technics и Red Bull, както и обичайните аксесоари.
От техническа гледна точка визията е идентична с SL-1210MK7,  като SL-1210MK7R е ограничен до количество от 1000 броя само в световен мащаб. Ако сте голям фен на марката  ще трябва да решите бързо дали да го притежавате!

Основни характеристики:

  • Системата Direct Drive – пионерът в DJ културата 
  • S-образно рамо – една традиция на Technics
  • Стабилна работа при всякакви условия
  • Контрол на скоростта (pitch adjustment) за нова глава в музикалната история
  • Удобна светлина за дозата
  • Лимитирана серия - произведени само 1000 броя
  • Включени са специални аксесоари Red Bull’s BC One

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории