Technics SU-C550 Компактна система

ENO (елиминиране и оптимизиране на шума)
Движението е основна причина за изкривяване в цифровите системи и е причинено от неправилно синхронизиране в главните часовници, използвани при цифрово-аналогово преобразуване. За да се елиминира разграждането на звука, причинено от трептене, Technics разработи оригинална схема за намаляване на трептенията, включваща часовников генератор в системата за оформяне на шума, за да се намали трептенето в нискочестотния спектър и прецизният преобразувател на проби за преодоляване на трептене високочестотния диапазон. По този начин се намалява трептенето по идеален начин през целия честотен диапазон. Това работи с новоразработена и оригинална високопрецизна PWM (Pulse Width Modulation) схема за преобразуване, оптимизираща скоростта на оформяне на шума, степента и грешката при възпроизвеждане и степента на PWM, за да се превърнат сигналите с висока разделителна способност в PWM без причинявайки всякакви повреди в динамичния диапазон. Тези нови технологии дават възможност на новите дигитални усилватели на Technics да възпроизвеждат естествените и деликатни нюанси на музиката.
LAPC (зареждане на адаптивна фаза калибриране)
LAPC е оригинална адаптивна технология за натоварване на високоговорителите на Technics. Той измерва характеристиките на амплитудата на амплитудата на усилвателя с говорителите, свързани към устройството, и извършва цифрова обработка на сигнали, за да постигне идеалния импулсен отговор.
Усилване и забавяне с конвенционален усилвател / LAPC
Система за двупосочно захранване
Редовните захранвания използват един трансформатор за захранване на усилвателя, CD устройството и цифровите схеми, така че ако има колебания на натоварването или ако се появи шум на верига, се повлияват и други вериги, което води до влошаване на качеството на звука. Тази система за захранване включва независими инсталирани схеми за захранване с превключвател за усилвателя и другите вериги, което премахва взаимните смущения, като по този начин намалява разрушаването на качеството на звука, причинено от колебания на шума или захранването.
Часовник, генериран от батерията
При цифровото аудио, подобряването на точността на часовника, което служи като референция за работа, е изключително важно за постигане на високо качество на звука. Но шум от захранването за часовника верига може да се превърне в проблем. Technics използва часовниковата верига, задвижвана от акумулатори, използвана успешно в аналоговите усилватели в миналото. В резултат на това се подобри точността на часовника, като се постигне по-ясно присъствие на звука и превъзходно пространствено изразяване.
Архитектура за изолация на цифрови шумове
SU-C550 получава аудио сигнали от различни устройства за цифрово съдържание, като NAS, PC, USB памети и цифрови интерфейси. Тъй като много от носителите за съхранение на цифрово съдържание са проектирани за използване с персонални компютри, ниското ниво на шума, което се изисква за чисто аудио възпроизвеждане, не е основната грижа за дизайна. За да се справят с тези често шумни източници, SU-C550 изолира интерфейсите за тези носители, за да изключи външни електрически смущения, а освен това използва и дюбел за отстраняване (включва JENO-LSI), предлагайки ясен и стабилен звук без шум и изкривяване.
Wi-Fi 
Връзката е възможна с домашна мрежа чрез LAN кабел или безжична конфигурация (IEEE802.11a / b / g / n). Вградената функция Wi-Fi ви позволява лесно да се свързвате към мрежата, без да маршрутизирате LAN кабел, дори ако вашият компютър или широколентов маршрутизатор е настроен в друга стая.
Bluetooth®
Функцията Bluetooth® позволява лесно поточно предаване от устройство, готово за Bluetooth®.
Поддържа TIDAL, Spotify и vTuner
В допълнение към възпроизвеждането на DLNA и USB, TIDAL, Spotify * Connect и vTuner * се поддържат. За vTuner използвайте приложението Техническа музика, за да изберете станции и да слушате голямо разнообразие от предавания.