https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Technics


Technics е японска марка за висок клас Hi-Fi аудио оборудване - грамофони, усилватели, приемници, CD плейъри и високоговорители, част от Panasonic Corporation. От 1965 г. компанията произвежда продукти базирани на концепцията ‘Technics Definitive Sound’, която включва три основни технически елемента:
‘Accurate Digital Technology’: осигурява предаване на сигнала с прецизна фаза и силови характеристики и идеално преобразуване на мощността,
‘Noiseless Signal Technology’: старателно намалява шума, за да предложи идеално оборудване за дигитално аудио,
Emotive Acoustic Technology’: реализира ясна звукова картина и просторен звуков пейзаж с ултра-широка честотна лента и висок динамичен обхват.
Technics постигна ново ниво на качество на звука чрез използването на съвременни технологии, като направиха възможно радикално да се реши проблема с шума и изкривяванията, който съществуваше в цифровите модели от предишни поколения. В комбинация с пълната поддръжка на Hi-Res аудио формати, това осигурява кристално чист и детайлен звук, способен да улови най-фините нюанси на музиката.
Представяне на Technics (PDF) ►

НОВ
Усилвател Technics SU-R1000 на изгодна цена от AudioArte. Позвънете на 029641115 за поръчка, консултация или демонстрация

Усилвател Technics SU-R1000

Technics SU-R1000 издига интегрираните стерео усилватели до ново, изключително ниво на качество и атмосфера на звука .

Цена: 14700.00лв.
/брой

Към продукти от сходни категории