Тонколона Bang&Olufsen BeoLab 90 Подовостояща

Цена за:

Код според производителя:

BeoLab 90 са с единствените най-мощни цифрови вградени усилватели, създадени някога за домашна употреб – 14 усилвателя ICEpower с  8200 W мощност.

Описание на Тонколона Bang&Olufsen BeoLab 90 подовостояща

Създаването на перфектен звук в стая, предназначено само за слушане, е едно. Системата е доста по-различна, за да създадете перфектен звук в стая, предназначена за живеене. BeoLab 90 е може би най-модерният дигитален високоговорител в света, осигуряващ безпрецедентен потребителски контрол на акустичното му представяне – адаптирайки се към вашето жизнено пространство и предпочитани режими на слушане чрез интелигентен дизайн.
BeoLab 90 имат невероятната способност да се държат напълно различно в различни ситуации на слушане, чрез персонализиран набор от интелигентни технологии.
Резонансите в стаята ви и граничните ефекти от стените ви влияят на звука, който получавате от високоговорителите си. BeoLab 90 е оборудван с новата технология за компенсиране на активните помещения на Bang & Olufsen, която компенсира влиянието на стаята, мебелите, разположението на високоговорителите и местоположението на слуховата позиция. Тази усъвършенствана технология ви гарантира сензационно звуково изживяване точно там, където искате. С други думи, говорителят, а не стаята, определя звука.
Почти като превключването между светлината на прожектор и лампата, контролът на ширината на ширината ви дава възможност да стесните или разширите дисперсията на звука. Стесняването на звуковия лъч гарантира директна и прецизна доставка до предпочитаното място за усамотено слушане или разширете лъча, за да осигурите пълен 360-градусов звук, ако правите парти.
Повечето високоговорители са проектирани с предна и задна част, като звукът излъчва напред. Това е напълно адекватно, когато слушателят се позиционира точно пред високоговорителя, но в модерна гъвкава среда на живот това далеч не винаги е така.
За да разрешите това предизвикателство, Beam Direction Control ви позволява да дефинирате една от петте посоки като “акустичен фронт”, като винаги запазвате слушателя пред и в центъра на звука.

Описание (не е задължително)

 

Производител

Bang and Olufsen

Към сайта на производителя

https://www.bang-olufsen.com/en/collection/speakers/beolab-90

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тонколона Bang&Olufsen BeoLab 90 Подовостояща”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: