Изчерпан

Тонколони Подовостоящи Klipsch RF-7 III

4449,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: RF-7 III

 

Емблематичните RF-7 III вече си спечелиха прякора „огнедищащи чудовища“ по някаква причина. Те са най-добре звучащите говорители в тази ценова категория.

Описание на Тонколони Подовостоящи Klipsch RF-7 III

Изработени от от висококачествена дървесина с натурален дървен фурнир черен дъб, череша и орех, Klipsch RF-7 III са мощни тонколони, които притежават всички легендарни високи технологии на Klipsch, водещи до ефективен звук. Новите RF-7 III използват изцяло нов титаниев компресионен високочестотен говорител, поставен в излят под налягане Tractrix horn рупор, преработени двойни камери в кутията, керамично-метални ниско/средночестотни високоговорители и са завършени с висококачествени дървени фурнири. Тези озвучителни тела са достоен пример за легендарността на Klipsch в високо производителното аудио. Използвайки Tractrix геометрия, новите портове на RF-7 III осигуряват възможно най-ефективният въздушен трансфер от кутията за най-чистата и най-мощна репродукция в нискочестотния диапазон.
Тези масивни кули имат двукамерна преносна конструкция, където всеки от двата 10-цолови кераметални уфера се радва на свое собствено отделно пространство. Спецификациите за RF-7 III са впечатляващи. Klipsch поддържа честотна характеристика от 32 Hz до 25 kHz +/- 3 dB с чувствителност 100 dB (2,83 V / 1M) и 8-ohm съвместимост. Мощноста е  непрекъснато 250 вата, с пикове от 1000 вата.
Според специалистите: „Тези тонколони са спечелили прякора“ огнедишащи чудовища „по тази причина. Те са най-добре звучащите тонколони в тази ценова категория. „

90° X 90° TRACTRIX® HORN

Преработеният рупор Tractrix Horn е с кръгло гърло, преминаващо в квадратна „уста“ за да се подобри още повече високочестотното представяне, както и сцената и динамиката на звука. Конструкцията от излята под налягане гума предоставя и високочестотно демпване за да се редуцира грубостта и за да се подобри детайлността. Всичко това води да възможно най-чистият и натурален звук.

НОВ 1 3/4″ ТИТАНИЕВ КОМПРЕСИОНЕН ДРАЙВЕР

  Компресионият високочестотен високоговорител разполага с нов дизайн на фазовата капачка за да се подобри фазовата кохерентност в гърлото на рупора, което води до подобряване на линейността на звуковото налягане във високо честотния диапазон. Тези високоговорители представят върховната точка в изследванията и разработките на Klipsch, като осигуряват невероятна издържливост и лека конструкция за минимални изкривявания и възможности за повреда на конусите. В комбинация с поставения в Tractrix Horn рупор компресионен високочестотен драйвер, те осигуряват най-висока ефективност  в класа си.

НОВИ ДВОЙНИ КАМЕРИ + TRACTRIX® PORT

При RF-7 III новата кутия, разделена на две отделни камери позволява всеки един от 10-инчовите високоговорители да работи в отделен акустичен обем, независимо от другия. Това подобрява линейността и на двете задвижващи системи и минимизира проблемите породени от стоящи вълни вътре в кутията на тонколоната, които могат да доведат до честотни аномалии в чувствителния средночестотен диапазон.
Всеки 10-инчов високоговорител е поставен в рама от много здрав излят алуминий за да работи без никакви излишни вибрации. В добавка, всеки говорител използва двойна магнитна система за да се елиминира модулацията на магнитната енергия, което е довело до подобряване на линейността на движението на конуса на говорителя.
Тези тонколони са произведени по най-високите стандарти на Klipsch  от горди майстори в Хоуп, щата Арканзас. Точно както Пол Клипш е искал.

Характеристики:  

  • Изцяло нов 1 3/4 инчов титаниев компресионен високочестотен високоговорител
  • 90×90 градусов  рупор Tractrix Horn излят от гума под налягане
  • Нова бифуркатизирана кутия
  • Два Tractrix бас порта
  • Два 10 инчови ниско/средночестотни високоговорителя
  • Висококачествени дървени фурнири
  • Изработени и сглобени в Хоуп, щата Арканзас

Производител

Klipsch

Към сайта на производителя

http://www.klipsch.com/products/rf-7-iii-floorstanding-speaker

Ревю на продукта

https://www.avsforum.com/review-klipsch-rf-7-iii-floorstanding-speakers-review/

 

Материал/Цвят

American Walnut, Natural Cherry, Black Ash

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: