Изчерпан

Тонколони Sonus Faber Sonetto Wall G2 за стенен монтаж

2500,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: Sonetto Wall G2

 

Sonus faber Wall G2 е елегатна колона за стенен монтаж с превъзходен звук и дизайн .

ОПИСАНИЕ НА ТОНКОЛОНИ SONUS FABER SONETTO Wall G2 за стенен монтаж

Тонколони Sonus Faber Sonetto Wall G2 за стенен монтаж - Аудио АртеПоезия за ушите и очите.

Представяме ви второто поколение на колекцията Sonetto: отдаване на почит към италианското майсторство и безмилостното преследване на аудио иновациите.

Технология от Флагманската серия
Второто поколение от наградената серия Sonetto, Sonetto G2 е първата колекция, която включва акустични технологии, специално проектирани за системата Suprema, елитния флагман на каталога на Sonus faber. Взело името си от сонета – най-старата италианска поетична структура – Sonetto е едновременно потопено в традиция и водено от еволюцията в технологиите.
ИТАЛИАНСКА ПОЕЗИЯ
Произведен от италианската дума за „sonet“, което означава „малка песен“, Sonetto G2 отдава почит на богатите традиции както на Италия, така и на Sonus faber. Отличаващ се с нашата характерна занаятчийска изработка и иновативен дизайн, всеки отделен драйвер е проектиран специално за тази колекция.

ПОЗНАТ ДИЗАЙН, НО ПОДОБРЕН
Тонколони с форма на лютня, емблематичен елемент от дизайна на Sonus faber, съчетават естетическа елегантност с висококачествен звук, оптимизирайки звуковата дисперсия за потапящо слушане. Фокусиран върху естествени материали, верен на традицията на Sonus faber, Sonetto G2 следва иновативния дизайн на вътрешната камера от корк на Suprema и средния диапазон Camelia. Използвайки акустичните свойства на корка, високоговорителите подобряват разделителната способност на средните и високите честоти и качеството на естествения звук. В допълнение, познатите висококачествени дървени шкафове са подобрени с нова бетонна основа, за да осигурят превъзходна стабилност и по-добро управление на вибрациите.

СРЕДНОЧEСТЕН ГОВОРИТЕЛ CAMELIA

Първоначално разработен за Suprema, средночестотният високоговорител Camelia разполага с разпознаваемата мембрана, вдъхновена от формата на цветето на камелия, оставена небоядисана, за да осигури пълна чистота на звука, монтирана върху уникалната органична кошница.

Неговата особена форма избягва резонансите, които обикновено се срещат в мембраните с кръгла форма, и подобрява естествения звук на Sonus faber.

Алуминиевата фазова тапа позволява оптимизирана честотна характеристика и яснота, както по, така и извън оста. Camelia Midrange е включена в Sonetto VIII, Sonetto V и Sonetto Center.

ПОКРИТ С КОРК ВЪТРЕШЕН ОБЕМ

Наследството на тонколоните Suprema на Sonus faber продължава да живее в иновативния дизайн на корковата камера, представен в моделите Sonetto V и Sonetto VIII.

Благодарение на тази технология, тонколоните Sonetto V и Sonetto VIII подобряват средната разделителна способност и качеството на естествения звук.

Проектиран да бъде с чисто органична форма, той осигурява безпроблемен поток от звукови вълни в камерата.

Чрез премахване на обикновените стени, високоговорителите постигат оптимална акустика, позволяваща прецизен контрол върху разпространението на звука и резонанса в тонколоната.

НИСКОЧЕСТОТЕН ГОВОРИТЕЛ ОБГРАДЕН КАТО ЦВЕТЕ

Обграждането на нискочестотните и средните високоговорители включва уникален модел Camelia, който не само добавя уникална елегантност към визуалната естетика, но също така помага за намаляване на смущенията и подобряване на разсейването на звука.

Конусите разполагат със сандвич структури от хартиена маса, които осигуряват прецизен и динамичен отговор на басите.

Съчетан е с органичен кош, оптимален за въздушния поток.

.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Sonus-Faber

КЪМ САЙТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Материал/Цвят

Walnut, Piano Black, Wenge

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: