Klipsch The One II

Настолният високоговорител Klipsch The One II запазва основните характеристики на предишния модел The One, но външният му вид е леко променен. Новият високоговорител се предлага в орехов или матов черен фурнир, като цветът на защитната материя също е съобразен с всяка от тези опции. Логото на предния панел също е променено в кръгло, но запазва своят ретро-снил. И накрая, металните контроли в горната част на Klipsch The One II са от стомана, за да съответстват на логото. 
Високоговорителят е изработен от MDF и е подсилен с вътрешни връзки, което го извисява над подобни модели от пластмаса. В резултат на това Klipsch The One II не само изглежда по-солиден, но също така има по-богат и структуриран звук, без звуково изкривяване дори при големи обеми. Широкито крачета осигуряват на Klipsch The One II добра стабилност на всяка повърхност.
Както и преди, Bluetooth е основната опция за свързване на високоговорителя. С негова помощ на Klipsch The One II можете да стриймвате от смартфони и таблети от всички приложения, работещи на тях. Входът за мини жак също се запазва в колоната, което е удобно за свързване на всякакви външни плейъри.
Klipsch The One II е с конфигурация 2.1 и е оборудван с два 57-милиметрови високоговорителя с пълен обхват и 114-милиметров високоговорител. Този дизайн осигурява дълбоки и богати ниски честоти, както и широка стерео картина. Високоговорителят лесно ще озвучи малка стая, когато възпроизвежда музика от различни жанрове. Друга разлика между Klipsch The One II и предишната версия е увеличената обща мощност на усилвателите му до 60 вата.
Колоната се вписва идеално в интериора и не заема много място на рафт или маса. Тази компактна система  може да се превърне в стилен аксесоар в модерен интериор и в комбинация с всеки смартфон може да се превърне в универсален музикален център.

Характеристики:

  • Невероятно акустично представяне   
  • Професионално настроен стерео звук   
  • Блутут (Bluetooth®) безжична технология   
  • 3,5 мм аналогов стерео аудио вход   
  • Презареждаща се батерия, издържаща 8 часа   
  • Гъвкави опции за поставяне  

Специални оферти за Юни!