PSB Alpha AM5 Активни тонколони

PSB Alpha AM5 е активна стерео система с богат, наситен звук за слушане на плочи и стриймване на музика, която ще промени представата Ви за домашно аудио. Системата съхранява емблематични технологии на марката и е базирана върху  19 милиметров високочестотен говорител с ферофлуидно охлаждане и 133 милиметров говорител, отговарящ за средните и ниските честоти. Заедно те свирят с богат и детайлен звук. Системата разполага с вход за грамофон и Qualcomm aptX Bluetooth.

История на Алфа серията 
Алфа серията се заражда през 1991 в малко канадско градче от простата идея за достъпни колони с фокус единствено върху представянето. Създадена е в отдадено търсене на естествено звучене и е основана върху петдесетгодишен опит.

Напаснати компоненти за ненадминато представяне
Със съдействието на партньорски компании на PSB по отношение на електрониката, говорителите са конструирани за конкретен усилвател. По този начин се постига оптимален баланс между компонентите. Малко са активните колони, за чиято разработка се влага опит на няколко компании, и по този начин Алфа серията изпъква сред конкуентите си.

Гъвкави и удобни
PSB Alpha AM5 са лесни за разполагане, настройка и използване. Няма нужда от допълнителен усилвател или приложение. Стриймвайте любимата си музика лесно благодарение на aptX Bluetooth или слушайте колекцията си от плочи през входа за грамофон. АМ5 разполаг с изход за субуфер и различни филтри, за да слушате Вашата музика така, както на Вас Ви харесва. 

Семпъл дизайн с компактен размер
Със своите акустично прозрачни грилове и матирани черно или бяло покритие PSB Alpha AM5 е подходящ за всеки интериор. Дизайнът му е неостаряващо модерен и с размерите си пасва добре както на стойки, така и за десктоп конфигурация. 


Спецификации:

  • 19 мм алуминиев високочестотен говорител с ферофлуидно охлаждане и неодимов магнит
  • 133 мм средно - и нискочестотен говорител с гумена мембрана
  • Qualcomm aptX™ Bluetooth
  • вход за грамофон
  • изход за субуфер
  • кабинети с бас рефлекс
  • акустично прозрачни грилове на магнити
  • достъпни в черен мат или бял мат

Специални оферти за Юни!