Усилвател стерео хибриден цифров DAC NAD C 379

2490,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: C 379

 

Въплъщавайки половин век аудио майсторство, NAD C 379 е всичко, което бихте очаквали от усилвател от класическа серия.

С ПОРЪЧКА

Описание на Хибриден цифров DAC усилвател NAD C 379

Въплъщавайки половин век аудио майсторство, NAD C 379 е всичко, което бихте очаквали от усилвател от класическа серия. Продължавайки традицията на NAD за предоставяне на простота, стойност и иновация, C 379 разполага с последно поколение MDC технология, 80 вата на канал HybridDigital ® UcD усилване и високопроизводителен ESS SABER DAC, който ви позволява да изживеете музика с изключителни звукови детайли и яснота.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Всеки детайл от дизайна на усилвателя NAD C 379 е усъвършенстван за максимална производителност. Започвайки с персонализирана версия на доказаното HybridDigital UcD изходно стъпало, C 379 работи в напълно балансирана мостова конфигурация. Това позволява огромна мощност с почти неизмеримо изкривяване и шум в звуковия диапазон. Захранването е способно на 80 вата непрекъснато и над 120 вата мигновено, за да позволи краткотрайни музикални преходи. За още по-голяма мощност, C 379 може да бъде свързан в моно с C 268, за да осигури до 300 вата на канал звук без изкривявания.

БРИЛЯТНА МУЗИКАЛНОСТ И ДЕТАЙЛ

Цифровата архитектура на NAD C 379 е изградена около аплодирания от критиката ESS SABER ® ES9028 DAC, един от най-високопроизводителните 32-битови цифрово-аналогови преобразуватели в индустрията с безпрецедентен динамичен диапазон и ултра ниско изкривяване. Той осигурява ултра висококачествено възпроизвеждане на музика, без трептене на часовника, често срещано в цифровите аудио системи. Резултатите са изключително широк динамичен диапазон, ултра ниско изкривяване, прецизна звукова сцена и несравнима чистота.

ГЪВКАВОСТ ЗА БЪДЕЩЕТО

От 2006 г. NAD е водеща в предоставянето на потребителите на гъвкавостта да добавят функции, тъй като се въвеждат нови A/V технологии, които осигуряват несравнима производителност и стойност. Сега, с второто поколение на технологията Modular Design Construction (MDC) на NAD, C 379 е в свой собствен клас. Той разполага с два MDC2 слота за надграждане на възможностите на усилвателя с нововъзникващи A/V технологии и допълнителни функции, включително BluOS ® поточно предаване в много стаи с висока разделителна способност и Dirac Live Room Correction.

СИЛАТА НА BLUOS

С наличния MDC2 BluOS-D модул, Dirac Live, BluOS, Apple AirPlay 2, двупосочен aptX ® HD Bluetooth и други могат да бъдат добавени към NAD C 379. С BluOS C 379 може да бъде свързан към домашна мрежа чрез Wi-Fi или Ethernet, за да изпитате най-модерната безжична система за управление на музика в много стаи с 24 бита/192kHz резолюция. Управляван чрез приложението BluOS за смартфон, таблет или настолен компютър, BluOS управлява вашата цифрова музикална колекция и се свързва с над 20 висококачествени услуги за поточно предаване на музика, включително Tidal, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Spotify и др.

СВЪРЖЕТЕ ВСИЧКО

NAD C 379 е добре оборудван с различни аналогови и цифрови опции за свързване, включително aptX HD Bluetooth, HDMI eARC, MM Phono stage и два изхода за субуфер. aptX HD може лесно да поддържа 24-битово поточно предаване от всяко устройство с Bluetooth, докато HDMI eARC ви позволява да свържете C 379 към вашия телевизор и да осигурите безпроблемно управление от вашето съществуващо дистанционно. Той също така включва вграден високопроизводителен усилвател за слушалки с нисък изходен импеданс и възможност за високо изходно напрежение, което му позволява да управлява широка гама слушалки.

Характеристики и подробности

  • Персонализиран хибриден цифров UcD усилвател със стерео и мостови режими
  • 2 x 80 вата на канал непрекъсната мощност (8 и 4 ома)
  • 2 x 120 вата на канал динамична мощност (4 ома)
  • Мост за до 300 вата на канал непрекъсната мощност
  • Водещ в индустрията ESS SABER ® PRO 32-bit/384kHz DAC
  • Двойни MDC 2 порта за бъдещи надстройки и разширени функции
  • MM Phono Stage с прецизно RIAA изравняване и изключително нисък шум
  • Вграден отделен усилвател за слушалки за нисък и висок импеданс
  • HDMI eARC, оптични цифрови и коаксиални цифрови входове
  • Двойни изходи за субуфер

Производител

NAD

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: