Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Тонколона Klipsch CP-6 за универсален монтаж

Цена: 860.00лв. /брой
PreOrder
SKU: 1016297

Описание на Тонколона Klipsch CP-6 за универсален монтаж

Тонколоните Klipsch CP-6 са проектирани за използване в открити пространства, както и в помещения с висока влажност. Тонколоната има сравнително малък размер и е с ABS корпус, устойчив на влага и пряка слънчева светлина. Основните цветове са бял или черен, но може да бъдат боядисани и във всеки друг цвят. Подвижният грил е изработен от алуминий, прахово боядисан и без корозия.
Пищялката с 19 мм алуминиев купол се помещава в патентования рупор Tractrix, което подобрява нейната ефективност. Като цяло по своя дизайн Klipsch CP-6 практически не се различава от стайната Hi-Fi акустика. Двата изходни отвора на фазовият инвертор са разположени на предния панел. Klipsch CP-6 има чифт надеждни входни клеми, към които можете да свържете оголените краища на кабела на високоговорителя с напречно сечение до 16 AWG.
За монтиране на Klipsch CP-6 е предвидена въртяща се метална скоба, която също е включена в доставката. Тя ви позволява точно да насочите акустиката към конкретна зона и след това да я фиксирате в правилната позиция. Klipsch CP-6 може да бъде поставена хоризонтално или вертикално, както и в ъглите на стаята. Поради значителното звуково налягане, Klipsch CP-6 може да озвучи доста големи пространства, а високата им чувствителност улеснява избора на подходящия усилвател. Поради използването на висококачествени компоненти в дизайна, тонколоните са много надеждни и могат да работят стабилно при значителна входна мощност.

Техническа спецификация

Features:

  • 75” Aluminum tweeter mated to an exclusive 90° x 90° Tractrix horn
  • Highly-efficient, low-distortion, musical sound
  • Easy, front-access, one-screwdriver installation
  • Wall-mount with included bracket or place on table/shelf without
  • Also available as a 70/100 Volt speaker for commercial applications (CP-6T)

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории