За Аудио Арте

Салон Аудио Арте отваря врати през април 2006 г., с идеята да предложи висококачествени Hi-Fi и High-End аудио и видео системи на аудиофили или просто любители на качествения звук. На по-късен етап компанията се специализира в изграждане и технологично оборудване в няколко основни направления:

Аудио Арте има успешно реализирани проекти в областта на медицината, обучението, бизнеса, туризма, телевизионни студия и др. Портфолиото от продукти на компанията постоянно се обновява и допълва с нови партньори и продукти, някои от които се предлагат само от Аудио Арте.

Виж повече в категория Продукти >>>

Аудио Арте е изключителен представител за България на марките:
Продукти за Домашно кино и Hi-Fi техника:
Klipsch, NAD, Bluesound, PSB Speakers, Creek Audio, Epos, Elipson, Artcoustic, Cornered Audio, James Loudspeaker, Highland Audio, Musical Fidelity, Synthesis, Inakustik, NorStone, Olive, ISOL-8, DLS, Solid Drive, Digital Projection, Epson, JVC, Sony, Stewart Filmscreen, Lumene, Ligra, Aquavision, B-tech, Control4 и др.
Продукти за бизнеса:
Extron Electronics, Crestron Electronics, Gefen, Epson, JVC, Sony, Digital Projection, Stewart Filmscreen, Panasonic Pro Displays, B-tech, Cisco, Poly, Barco ClickShare, Aver и др.

Виж повече в категория Марки >>>

Всяка иновация в AV индустрията, може да бъде видяна и чута в нашите специализирани демо-зали в реално време. Аудио Арте разполага със специални салони за аудио и видео демонстрации. Те са акустично обработени и предлагат както стандартни акустични характеристики на жилищно помещение, така и студийни характеристики за референтно прослушване. Ще демонстрираме оборудване или решение, което е най-подходящо за Вас, като Ви осигурим възможност за оптимален избор.

Виж повече в категория Демо зали >>>

Нашият екип от инженери и сертифицирани специалисти ще ви помогне не само да подберете вашата система според желанието ви и бюджетните ви изисквания, но ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.
Аудио Арте предлага пълен пакет от услуги:

 • Демонстрация, консултация и подбор
 • Планиране, подготовка и проектиране
 • Доставка, монтаж, настройка и калибриране
 • Следпродажбено обслужване
 • Гаранционна и извънгаранционна поддръжка


Виж повече в категория Услуги >>>

Нашите предимства:

 • Широка гама продукти – от среден клас Hi-End  до по-достъпни AV компоненти, както и професионални AV системи;
 • Предлагаме не само продажба на отделни компоненти, но и цялостни решения и изграждане на системи от различен калибър; управление и автоматизация
 • Наблягаме на качеството в работата и вниманието към клиента.
 • Разполагаме с уникални зали за демонстрации. Нашата зала за домашно кино е уникална за България.
 • Работим само с реномирани и изпитани марки;
 • Предлагаме оптимална цена при отлично качество на звука и картината;