Qt Emitter Sound Masking Loudspeaker

Цена за:

Код според производителя:

 

SKU: 5811ae890e34 Категории: , Brand:

EAW-16-4 е пасивен емитер и е част от серията QtPro. Тези излъчватели са специално проектирани таванни високоговорители за система за маскиране на звук.

Описание на Qt Emitter Sound Masking Loudspeaker

Cambridge EAW-16-4 е пасивен емитер и е част от серията QtPro. Тези излъчватели са специално проектирани таванни високоговорители за използване в система за маскиране на звук. В комбинация с контролерите Qt е възможно да се произвежда маскиране на звука и да се правят съобщения. Звуковата маскираща система осигурява по-добра неприкосновеност и подобрява концентрацията в помещението, като намалява чуваемостта на страничн шумове, чрез добавяне на звук или шум към областта на честотата на говор.
Лесна и ненатрапчива инсталация
Инсталирането на компактните EAW-16-4 емисии е доста лесно. С контролера е включен и един отвор за монтиране на излъчвателите в тавана. Емитерът може да бъде поставен в отвора на тавана и след това да бъде прикрепен с включения заключващ пръстен. Този пръстен може да се завинти в различни дебелини, така че емитерът да може да се монтира във всички видове материали. EAW-16-4 е бяла и има плоска решетка с диаметър само 8,3 сантиметра. Поради това емитерът е едва забележим в бял таван.
Алтернативни опции за прикрепване
Когато поставянето в тавана не е възможно или желано, с универсалните бели монтажни скоби UB-W на Кеймбридж, емисиите на Qt EAW-16-4 могат да бъдат закрепени на тавани от всякакъв вид материал. Използвайки белия BB-W, излъчвателите могат да бъдат прикрепени към греди. Кеймбридж също така може да предложи на КПБ обратно, за да се съобразят с определени изисквания за пожарна безопасност. Те се монтират на гърба на излъчвателя, зад тавана.
Спецификации
Излъчвателят EAW-16-4 има водач от 3,17 сантиметра и ъгъл на отваряне от 170 °. Четири отделни аудио канала създават равномерно маскиране на звука. Четирите аудио канала също така предотвратяват всякакви фазови разлики. На задната страна на излъчвателя са разположени превключватели на потока. С тях обемът може да бъде намален на стъпки от 3 dB с максимум 9 dB. Два гнезда RJ45 също са разположени на гърба на излъчвателите, един вход и един изход. Тъй като излъчвателите могат да бъдат свързани с кабели Cat, те са много лесни за настройка. Серията QtPro предлага разнообразни пасивни и активни излъчватели, всяка от които е в бяло и черно. Излъчвателите се доставят с 16 или 30 фута (съответно 4,9 или 9,1 метра) окабеляване. Част от името им се дава на излъчвателите на Qt благодарение на количеството кабели, които са включени.
Подходящ за различни размери системи за маскиране на звука
Излъчвателите на Кеймбридж Qt могат да се използват в малки, средни и големи отворени и затворени пространства. EAW-16-4 може да се прилага, наред с другото, в чакалните на болници, изпитни зали в училища, аптечни гишета, банки, дворове, библиотеки, кол-центрове и заседателни зали.
Обобщено за Cambridge EAW-16-4 емитер

  • Пасивен излъчвател за системи за маскиране на звука
  • Подходящ и за пейджинг
  • Компактен тавански високоговорител
  • С 16 фута (4,9 м) окабеляване
  • Опаковани в кутия по 4 броя

Техническа спецификация на Qt Emitter Sound Masking Loudspeaker

Производител

Cambridge Sound Management

Към сайта на производителя

https://cambridgesound.com/products/qt-emitters/

Брошура

Информация от производителя

https://www.audioarte.bg/cdir/audioarte.bg/files/Qt_Emitter_Sound_Masking_Loudspeaker_Spec_Sheet.pdf

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: