Smart House/Home

В съвременния дом има много електронни и електрически системи, които в общия случай работят абсолютно независимо една от друга и на пръв поглед, изглеждат трудни за обединяване. Става дума най вече за аудио и видео оборудване, осветление, отопление, климатизация, алармени системи, а защо не и завеси и щори.
Всички тези елементи от съвременния дом могат да бъдат обединени в една обща система, която може да бъде интелигентно управлявана и контролирана от едно място. Концепцията за едно такова интелигентно управление се нарича Умен Дом, Умна Къща (Smart Home или Smart House) или Домашна Aвтоматизация.

Представете си, че сте се настанили удобно на дивана. Само с няколко докосвания на таблета или смартфона завесите са спуснати и филмът започва. Настройвате звука така, както го харесвате. Навън се стъмва и лампите на външното осветление се включват. Лягате си и всички врати на дома автоматично се заключват.
В офиса сте и краят на работния ден наближава. Мислите вече за уюта на дома. Но какво ни очаква там – през лятото горещина, а през зимата – студ. С едно докосване на вашия смартфон, задействате климатизацията на желаната температура.
Точно това означава Smart House/Smart Home – системна интеграция, която обединява инфраструктурата на дадена сграда (къща или апартамент): комуникационни решения – телефони, интернет, мултимедия, връзки в сградата във всички помещения; охрана и видео наблюдение; пожароизвестяване; климатична система; електричество и вода. С една система се контролира абсолютно всичко във вашия дом, като лесно се управлява от едно място.

Какво отличава Control4 от Crestron като решения за автоматизация на дома:
Двете американски компании са доказани лидери и пионери в системите за управление и автоматизация на дома, гарантиращи качество и надежност.

решенията на Control4 сравнително бързо и лесно се монтират, не се налагат допълнителни ремонтни дейности;
изграждат се на модулен принцип, което позволява да започнете с базов модул и когато имате възможност или имате нужда от нови функции, да го надградите;
решенията са изключително лесни и удобни за употреба и реално облекчават ежедневието ви;
подходящи са за автоматизация на вече изградени и новостроящи се домове, комплекси, затворени селища и къщи;
Crestron дава възможност за персонализиране, интеграция и луксозни функции.
изисква известно ниво на програмиране за операционната система , което може да бъде предимство, когато се направи професионално
идеален избор за всеки отделен собственик на жилище, когато са няколко
ако искате да персонализирате за отделни потребители – това е подходящата платформа за вас
идеален избор за големи имоти и квази-търговски среди
Каква е ползата от Smart home система?
Трябва ли да я имате и заслужава ли си инвестицията?
Умният дом е винаги във връзка с вас, от всяка точка на света можете да гледате какво се случва във вашия дом или да го управлявате. Вашата smart home система винаги ще ви информира за важни новини или ще ви предупреждава за опасни и необичайни ситуации. Винаги ще можете да разберете колко хора се намират във вашия дом. Да видите кой е идвал в къщата ви или е звънял на домофона или видеодомофона във ваше отсъствие. С едно докосване на вашия смартфон, можете да контролирате изцяло положението у дома.
Аудио Арте ООД е оторизиран дилър на Crestron и на Control4 и предлага на своите клиенти цялостни решения за изграждане на системи за домашна автоматизация и контрол. Екипът консултира, проектира, въвежда в експлоатация и поддържа интегрирани системи за домашна автоматизация, системи за управление на аудио-визуални компоненти, домашно кино, както за частни така и за корпоративни клиенти.
Нашите услуги са насочени както към крайни клиенти, така и към архитекти, дизайнери, строителни фирми, които желаят да допълнителен комфорт, удобство и ефективност в своите проекти.

Защо SmartHouse от Аудио Арте?

Предлагаме пълно съдействие при изготвянето на подходящ проект и избор на SmartHouse система за автоматизация на дома;
Доставка на техниката;
Лесен и бърз монтаж. В повечето случаи не се налагат ремонтни дейности;
Настройка на системата;
Обучение. Системата за автоматизация е изключително лесна и удобна за употреба и облекчава ежедневието Ви;
Гаранционно и следгаранционно обслужване;
За повече информация и конкретно предложение, ни се обадете или посетете нашия шоурум.

Показване на единичен резултат