Домашно кино

Без да преувеличаваме може да кажем, че киното е най-великото изкуство на нашето време. Благодарение на съвременните технологии, можете да се потопите в невероятните събития, случващи се на екрана, без да излизате от вкъщи. Свръх реалистичната картина и многоканалният детайлен звук, в съчетание с лесен за управление пулт, ще преобърнат представите ви за гледане на кино.

Домашното кино не е просто помещение, това е лично пространство, създадено от квалифицирани специалисти с професионално подбрани компоненти, при отчитане на спецификата на архитектурата, звукоизолацията и най-вече на вашите желания, за максимална наслада от гледането на филм или слушането на музика.

Аудио Арте предлага пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др.

Нашият екип ще ви помогне не само да подберете вашата система според желаниието ви и бюджетните изисквания, но ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.
В салон Аудио Арте има уникална демо зала „Домашно кино“, която е оборудвана с най-новата съраунд технология Dolby Atmos (9.2.4). Тази технология позволява звуковите ефекти във филмите да бъдат възпроизведени точно там, където им е мястото, в 360-градусовата панорама. Така зрителят има възможност да чува звуци и ефекти навсякъде в помещението – отгоре, отстрани, отпред, отзад и т.н. По този начин кино изживяването съвсем се приближава до реалността.
Повече информация за проектиране и изграждане на домашно кино може да получите на специализирания ни сайт HomeCinema.bg

Показване на 1–16 от 83 резултата