Bluesound Powernode Edge с награда от EISA за НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ

Благодарение на впечатляващото си елегантно шаси, което може да се монтира на стена, Bluesound POWERNODE EDGE може да се инсталира практически навсякъде – а компактният форм фактор се допълва от широка функционалност. Управляван чрез интуитивното приложение BluOS на Bluesound, този елегантен усилвател „просто добавете тонколони“ може да осъществява достъп до услуги за стрийминг, интернет радио и […]

NAD C 3050 с награда от EISA за НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ

Дизайна на NAD C 3050 отдава почит на най-ранните дизайни на NAD със своя вярно изпълнен винтидж стил, но във всички останали аспекти това е изцяло модерен интегриран усилвател с характер „направи всичко“. Мощността  2×100 W е чрез усилване от клас D, а свързаността включва HDMI eARC, специален MM фоно вход и др. Включете опционалната […]

Klipsch The Sevens Спечелиха наградата на EISA за НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ

EISA-Award-Klipsch-The-Sevens

Този мощен модел за лавица/стойка заема дизайна от тонколоните „Heritage“ на американската марка и го комбинира с напредничавi спецификация – резултатът е пакет, забележителен със своя стил, набор от функции и производителност. Високочестотните високоговорители с хорни Tractrix и 165-милиметровите бас/средни модули се задействат от персонализиран DSP и мошни крайни стъпала. Звукът на Klipsch The Sevens […]

Кино в двора или на терасата

outdoor tv

Температурите стават все по-високи и желанието ни да се намираме на открито, особено вечер, все по-силно. През летните месеци често различни медии или организации инициират кино на открито по различни площади и паркове. Понякога обаче, не искаме да сме част от подобно мероприятие, а сами да гледаме някой любим филм. Ако сме сами, трябва да си гледаме вкъщи, където съвсем няма да сме навън. Днес ще ви дадем идея как сами да гледаме филм у дома на открито. Кино в задния двор е перфектното развлечение за летните вечери, които да проведем с нашите приятели и роднини.
КАК ДА СИ НАПРАВИМ ЛЯТНО КИНО В ГРАДИНАТА?
Погледнато по-общо не е особено трудно, трябва ви подходящо място, проектор, екран, външно озвучаване, удобни седалки и добър консултант.
ПЪРВА СТЪПКА: НАМЕРЕТЕ ТОЧНОТО МЯСТО
Може да изберете всеки кът от вашата градина, но се съобразете мястото да е защитено от вятър и дъжд, поне да има навес. Може да позиционирате лятното кино и на терасата си, ако е по-голяма.
ВТОРА СТЪПКА: ОСИГУРЕТЕ СИ ПРОЕКТОР
Не е задължително да залагате на най-скъпия, средно ниво проектор е отлично решение. Нещо, което трябва да съобразите, са лумените. Всеки проектор има измерване на лумените на светлината, която излъчва. За прожекция в градината след залез слънце ви трябва проектор с минимум 3000 лумена.
ТРЕТА СТЪПКА: СВЪРЖЕТЕ ПРОЕКТОРА ЗА ВИДЕО ИЗТОЧНИК
Това може да е DVD плейър, лаптоп, таблет… Източникът се свързва с проектора чрез HDMI кабел, така че си набавете, ако нямате такъв.
Може да засилете ефекта на вашето „частно“ лятно кино като подсилите звука. За целта може да използвате външно озвучителна система от специални ландшафтни говорители за откритата част.
ЧЕТВЪРТА СТЪПКА:ИЗБОР НА ТОЧНАТА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА
Препоръчително е да се консултирате със специалист по озвучаване за правилното разположение на вашата система, за да можете да извлечете максимума от нея, без да пречите на съседите. Консултантите на Аудио Арте са на ваше разположение.
ПЕТА СТЪПКА:КИНО ЕКРАН
Екранът може да бъде и подвижен, така че да се използва и зимните вечери вкъщи, важното е да е разположен правилно спрямо външното осветление и в да бъде в центъра на звуковата картина. Може да използвате и телевизор, ако имате подходящо местоположение за монтаж. Аудио Арте предлага телевизори за външен монтаж.
ШЕСТА КТЪПКА: УДОБСТВО И КОКТЕЙЛИ
Остана само да помислите за седалките на вашето открито лятно кино. Заложете на градински мебели, които ще устоят на атмосферните условия, като към тях можете да прибавите удобни възглавнички. И, разбира се, направете освежаващи коктейли…
Ако идеята за лятно кино или просто озвучаване на двара Ви привлича, намерихте точното място и време. През месец юни всички продукти от категория Озвучаване на дора и градината са на промоционални цени -10%! Не пропускайте възможността за невероятни развлекателни решения за Вашата градина, вътрешен двор, беседка или басейн.

Повече

Welcome to the #SPEED OF SOUND със слушалките Klipsch T5II McLaren

За тези от вас, които искат нещо повече от първокласно качество, Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Editon е това, от което се нуждаете. Това устройство ще осигури всичко, което Klipsch T5 II True Wireless Sport може да предложи, но с излъчване на допълнителен лукс и изящество.
Слушалките и калъфът са проектирани да отразяват партньорството на Klipsch с McLaren. Ярко оранжевата цветова палитра отличава устройството от останалите версии отчетливо.
За да съответствате на ценовата точка на това първокласно устройство, получавате и гравирана метална карта, за да покажете нейната оригиналност.
Калъфът, който получавате на Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition, не е обичайният метален калъф. Вместо изцяло метално покритие тук има карбон с допълнителна твърда пластмасова обвивка, направена да издържа на случайни почуквания и падане на пода. В допълнение има допълнителна подложка за безжично зареждане. Най-добрият начин да се опише е, че е като водоустойчив корпус за GoPro и поради това дизайнерско намерение, корпусът е дебел, но с определена причина
Слушалките Klipsch T5 II True Wireless McLaren Edition са прахоустойчиви и водоустойчиви (клас на защита IP67). Интериорът на корпуса на McLaren Edition се различава от стандартния корпус T5 II и се предлага със „система за отстраняване на влагата“, която всъщност е подвижно отделение пълно със силикагел. Когато поставите слушалките обратно в кутията, силикагелът ще абсорбира остатъчната влага и ще бъдат перфектно сухи.
Отварянето на кутията изисква отключване на дръжката и когато я затворите, можете да почувствате удовлетворяващо плътно заключване. В допълнение калъфът има и каишка за носене.
Що се отнася до самите слушалки, те впечатляват с уникален цвят, вдъхновен от McLaren. Направени са от изключително висококачествена пластмаса, с добра изработката., като лявата слушалка е брендирана с логото на ‘Klipsch’, а дясната е с логото на McLaren.
T5 II True Wireless Sport използва физически бутони за управление – те са тактилни и отзивчиви. Натискането на бутоните изобщо не причинява дискомфорт в ушите ми, вероятно поради използването и на овални ушни връхчета. Има придружаващо приложение, наречено Klipsch Connect, който ви позволява да актуализирате фърмуера, да зададете сила на режима на прозрачност и да регулирате еквалайзера.
Режимът на прозрачност на T5 II True Wireless Sport McLaren позволява звуци от външната среда. Ефектът е съвсем естествен и микрофонът усилва повечето звуци на околната среда. Всъщност четирите вградени микрофона осигуряват ясно предаване на глас, който дори при силен страничен шум, се откроява отчетливо.
Плътните силиконови капачки са направени, за да ви осигурят отлична пасивна шумоизолация, но понякога трябва да сте наясно какво се случва около вас. Активирайте Surround Mode и спортните слушалки T5 II McLaren Edition позволяват повече съраунд звук.
Средният диапазон е фокусът на слушалките, като вокалите заемат централно място и звучат чисто и плътно. Нивото на детайлност и яснота е наистина добро. Високите честоти добавят блясък в по-високите ноти, докато басът е стегнат, въздействащ и контролиран, за да не позволи да се прокрадне в средата, без допълнителен бум. Като цяло T5 II True Wireless Sport McLaren Edition има добре балансиран звук, настроен да звучи за комфортно аудио изживяване.
Животът на батерията е непроменен от предшественика си на 8 часа при пълно зареждане с допълнителни 24 часа от кутията за зареждане. Това количество живот на батерията трябва да е достатъчно, за да издържи един месец. Тъй като целият корпус е проектиран да бъде водоустойчив, портът за зареждане е разположен вътре в кутията. Калъфът за зареждане се зарежда чрез USB-C, а има и допълнително безжично зарядно устройство, което поддържа максимална мощност от 10W.

В заключение можем да кажем, че за цената си Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition са изключително добри и като звук и като дизайн. Повечето критици ги включиха в топ 5 слушалките на 2020. Да не подценяваме и факта, че две марки като Klipsch и McLaren ни обединяват в любовта си към перфектния звук и високите скорости под слогана SPEED OF SOUND!
Слушалките са налични в шоу-рума на Аудио Арте и може да ги видите, чуете и закупите. Наистина, няма да съжалявате!

Повече