Външни тонколони

Външните тонколони са акустика за всякакви атмосферни условия и е плод на сътрудничество между акустични инженери, архитекти и дизайнери. Този тип озвучителни тела се наричат още ландшафтни или влагоустойчиви. Акустичните системи на открито органично се вписват във двор или сграден екстериор и се превръщат във важен елемент от ландшафтния дизайн, поради външния си вид (форма, цвят, материал и необичайни дизайнерски решения).
Това оборудване е незаменимо за организиране на пикници и отдих на открито, използва се в летните кафенета, на спортни събития, фестивали, митинги, дискотеки и др.
Оригиналният дизайн и естественото звучене са основните компоненти, които характеризират високоговорителите за всякакви метеорологични условия. Почти всеки модел външни говорители има своя собствена техническа специфика, което дава възможност да се увеличи устойчивостта на агресивни атмосферни влияния.
Широка гама от външни озвучителни тела Klipsch, PSB, Еlipson, Lithe Audio, Bluesound, Audac др. можете да намерите в Аудио Арте. За въпроси – телефон 02 964 11 15

Показване на 1–16 от 19 резултата