Ресивър за домашно кино ONKYO TX-NR5100M2

1499,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: TX-NR5100M2

 

Onkyo TX-NR5100 7.2-канален 8K AV ресивер е достъпен и многофункционален център за домашно кино, пригоден да осигури най-доброто в класа си развлечение за вашите филми, музика и системи за игри от следващо поколение.

НА СКЛАД

Onkyo-TX-NR5100
Onkyo TX-NR5100 IT

ONKYO TX-NR5100M2 e SMART AV Receiver ™съчетаващ най-новото в технологията HDMI 2.1 и 8K, аудио с висока разделителна способност и завладяващ звук чрез вашите свързани медийни плейъри, конзоли за игри и усъвършенствано аудио от вашите телевизионни приложения чрез eARC за несравнимо изживяване в домашното кино.

 

Режим за оптимизиране на Klipsch

Режимът за оптимизиране на Klipsch ви позволява лесно да интегрирате тонколоните си Klipsch Reference и Reference Premiere безпроблемно с вашия ONKYO TX-NR5100M2 AV ресивър. Klipsch и Onkyo се обединиха, за да внедрят прецизните стойности на кросоувъра за конкретни нови тонколони Reference Premiere. Сега можете просто да изберете модела тонколони, който ще използвате за всеки отделен канал, и оптимизираната кросоувър настройка ще бъде приложена автоматично.

Onkyo TX NR5100 Klipsch RP600 M на красива странична маса 2000x1333

Интелигентен дом, съвместим с гласово управление

ONKYO TX-NR5100M2 7.2-канален 8K SMART AV ресивър лесно се интегрира в съществуващата ви интелигентна домашна екосистема, включително Apple Airplay, Alexa, приложения на Google и др. Получавате изключително способно и съвместимо мрежово устройство, което може да работи безпроблемно във вашата многостайна екосистема.*

*Изисква интелигентно домашно устройство на трета страна, съвместимо с AI, с микрофон

 

 

 

TX NR5100 Свързване 2000x1333

HDMI® 2.1 с 8K

HDMI ® 2.1 е най-новата актуализация на спецификацията HDMI ® и поддържа eARC, набор от по-високи видео разделителни способности и честоти на опресняване, включително 8K60 и 4K120, и Dynamic HDR формати. 8K предоставя супер завладяващо изживяване при гледане с 2 пъти по-висока хоризонтална и вертикална разделителна способност от 4K и 4 пъти повече пиксели; и в комбинация с 60Hz честота на опресняване позволява плавно и рязко гледане на съдържание с високоскоростно действие. HDMI 2.1 с 8K и eARC гарантира, че вашата система е готова за най-ясната и чиста картина, налична както сега, така и в бъдеще.

 

 

Върховно 4K игрово изживяване TX NR5100 Lifestyle 2000x1333

4K/120 позволява UHD изображенията с ултра бързо движение да бъдат ясни и остри като бръснач; и спортът, екшън филмите и високопроизводителните игри се възползват значително.

 

 

 

 

Допълнителни функции

 

ВГРАДЕНИ УСЛУГИ ЗА СТРИЙМИНГ

Достъпът до Spotify® , TIDAL, Deezer, TuneIn и Pandora® е вграден в ONKYO TX-NR5100M2. Използвайте специални приложения (където има) или безплатното приложение Onkyo Control за Apple и устройства с Android, за да намерите и възпроизвеждате музика.

РАБОТИ СЪС SONOS CERTIFIED

ONKYO TX-NR5100M2 може да се присъедини към вашата съществуваща домашна звукова система Sonos или да бъде началото на нова, просто като го сдвоите със Sonos Port.* Този ресивър работи със Sonos Certified AVR предлагащ най-доброто в класа си свързване с екосистемата Sonos , събуждане, промяна на входове и възпроизвеждане с желаната от вас сила на звука с помощта на функцията Sonos Volume-Pass Through от приложението Sonos*.

ГОТОВ ЗА КАЛИБРИРАНЕ НА ACCUEQ

AccuEQ извършва първоначалната настройка на вашата система за домашно кино и гарантира, че вашият ресивър и тонколони са правилно калибрирани за най-добро представяне във вашето пространство за слушане. AccuEQ изчислява разстоянието на тонколоната от позицията на слушане, регулира нивото на звуковото налягане на колоната и настройва кросоувъра и. Последният избира правилната точка за извеждане на нискочестотен звук към субуфера. Резултатът е чист и балансиран съраунд звук с пълен спектър.

DOLBY ATMOS ® И DTS:X ® – НАСТРОЙКА НА ЗВУКА БЕЗ ЗВУК

Форматите Dolby Atmos ® и DTS: X ® позволяват на инженерите да картографират звука навсякъде в 3D пространството, ефекти, движещи се от тонколона на тонколона из цялата стая и обгръщайки ви в най-новите филми и игри. Можете също да се насладите на вашето 3D оформление на тонколоните ви с класически заглавия. Dolby Surround ® и DTS ® Neural:X намират реплики отгоре в наследените саундтраци и повишават смесването за страхотен пространствен реализъм.

ВИРТУАЛИЗАТОР НА ВИСОЧИНА DOLBY ATMOS®

При възпроизвеждане на който и да е Dolby ® формат, включването на Dolby Atmos Height Virtualizer позволява по-завладяващо слушане, създавайки виртуален съраунд и ефект на височина от традиционните тонколони, без да се използват допълнителни съраунд колони.

ГОТОВ ЗА DTS PLAY- FI®

DTS Play-Fi ви позволява да се наслаждавате на висококачествена музика от свързани онлайн услуги, мрежови медийни сървъри и библиотека на вашето устройство през Wi-Fi ® до произволен брой съвместими продукти, използвайки приложението Onkyo Music Control за iPad, iPhone и Android смартфони /таблети. DTS Play-Fi може да синхронизира музиката във всяка стая. Всеки член на вашето семейство може да използва собственото си устройство, за да слуша музиката си в стая или група от стаи. DTS Play-Fi ви позволява да структурирате цялостна многостайна екосистема, която задоволява почти всяка нужда.

ДИНАМИЧНО АУДИО УСИЛВАНЕ

Усъвършенстван в продължение на 70 години, за да достави емоция с висока прецизност, DAA включва персонализиран мощен трансформатор с висок ток и нисък шум, персонализирани кондензатори и отделни изходни стъпала на усилвателя. Уникалната топология предотвратява фазово изместване, докато високият ток подобрява контрола на високоговорителя за истинска динамична скорост. Задвижвайки 4-омови товари през всички канали, DAA има мощност за задвижването им.

Характеристика

ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ

165 вата х 7 канала
5.2.2-ch Dolby Atmos® и DTS: X® възпроизвеждане
Технологии за виртуализация на звук Dolby Atmos Height Virtualizer и DTS Virtual:X™ 3D
SMART AV Receiver™ Работи със Sonos (продава се отделно), Chromecast built-in™, AirPlay 2 и DTS Play-Fi®; включва услуги за стрийминг Spotify®, Amazon Music HD, Alexa, Pandora®, TIDAL, Deezer и TuneIn
Работи с Hey Google или Alexa* Цифров гласов асистент се продава отделно
Възможност за поточно предаване 5 GHz/2,4 GHz двулентов Wi-Fi®, поддържащ стандарта 802.11ac
HDMI® 2.1 Поддържа: 4K120AB и 8K60B, HDR10+, Dolby Vision и BT.2020 цвят; VRR (променлива скорост на опресняване), ALLM (автоматичен режим с ниска латентност) и QFT (бърз транспорт на кадри); eARC (основен изход) и HDCP 2.3
HDMI Sub Out За предаване на медия към проектор, монитор за игри или телевизор
Изпращайте или получавайте аудио чрез безжична технология Bluetooth® (RX режим: SBC/AAC, TX режим: SBC/Qualcomm® aptX™/ aptX HD)
Zone B pre-/line out възпроизвежда звук от MAIN Zone към съвместим докинг станция за слушалки
Vocal Enhancer, медийна информация и дисплей за състояние на възпроизвеждане и функции за предварително задаване на силата на звука с едно докосване
AccuEQ с AccuReflex™ и EQ на субуфера

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Също може да ви хареса…