Aудио и Видео техника от висок клас
Предлагаме Hi-Fi и High-End аудио и видео продукти и компоненти, системи за домашно кино и други специализирани AV решения, автоматизация на дома и офиса.
ПОВЕЧЕ >>
Професионални системи и компоненти
Аудио Арте предлага широка гама професионални системи и компоненти. Интегриране на AV, CATV, SAT, IP и Telco и др. Изгражда конферентни зали, озвучава, офиси, учебни заведения и др.
ПОВЕЧЕ >>
Цялостно системно интегриране и изграждане
Извършваме пълна гама от услуги - от демонстрация и подбор на компонентите, през проектиране, доставка и изграждане, до обучение и гаранционно и следгаранционно обслужване
ПОВЕЧЕ >>
Видеоконферентни системи
Ние сме водеща компания на българския пазар в доставката, изграждането и интегрирането на видеоконферентни системи. Разполагаме с много широка гама продукти и с натрупан дългогодишен опит.
ПОВЕЧЕ >>
Демо зали
Аудио Арте разполага със салони за стерео и видео демонстрации. Салоните са акустично обработени, като предлагат, както стандартни акустични характеристики на жилищно помещение, така и студийни характеристики за референтно прослушване.
ПОВЕЧЕ >>
Slide Heading
nsw-pi1v35u-vjpwwgdje7v6d8h9wdn2s00yhwqxep1-hzzzjo3b5a2fnhmynbxojg3vtfbz7pm-4-f8yefvqk0ub1azp6d7pzg7d-a9ria48li89hysrwb87p5qo208nt8r
Click Here
Previous
Next

НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

ПОПУЛЯРНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

НОВИ ПРОДУКТИ

УСЛУГИ

Безплатна консултация и демонстрация
Аудио Арте разполага със специализирани салони за аудио и видео демонстрации. Те са акустично обработени и предлагат както стандартни акустични характеристики на жилищно помещение, така и студийни характеристики за референтно прослушване. Ще демонстрираме оборудване или решение, което е най-подходящо за Вас.
Изготвяне на Проект
След подбора на системата и компонентите, ще извършим планиране, подготовка и проектиране на подходящото за Вас решение и ще изготвим цялостен проект на аудио визуалното оформление, конферентната или друга AV интеграция. Изготвяме сметка за разходите, извършваме акустичен и функционален анализ и подготовка на помещенията.
Доставка, Монтаж и Настройки
Предлагаме и безплатна достаква в рамките на София на закупените от Вас продукти, след което ще извършим монтажа, окабеляването и свързването и ще Ви демонстрираме основните функции на продукта. Извършваме и цялостна настройка и калибриране за постигане на максимума на възможностите на продуктите или системите за възпроизвеждане на звук и картина и други допълнителни услуги при желание.
Следпродажбено Обслужване
Дори и след инсталирането на системата и предаването и, ние сме винаги на разположение.Можете да ни потърсите ако имате въпроси по функциите на продуктите или имате нужда от преконфигуриране – добавяне на нови устройства, премахване на стари, пренастройка, препрограмиране и др.
Гаранционна и Извънгаранционна поддръжка
Предлагаме и следпродажбен сервиз и поддръжка на нашите продукти. Заедно с производителите ние осигуряваме безпроблемен сервиз за гаранционните и извънгаранционните ремонти. Предлагаме и сервизно представителство вместо клиента в извършването на рекламация и нейното отстраняване. Предоставяме на клиентите си и договор за абонаментно следпродажбено обслужване, безплатно за първата година.
1
2
3
4
5

МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ

John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next