Amsterdam – Integrated Systems Europe (ISE) 2018

От 6-9 февруари в Амстердам се проведе ежегодното световно изложение за интегриране на AV системи – ISE 2018. Съвместна рожба на AVIXA и CEDIA, двете водещи асоциации в областта на аудио-визуална техника, ISE е активно развиващо се изложене с над 1200 участници и 75 000 посетители.
Като основна европейска дестинация на международната индустрия за аудио и системна интеграция, ISE 2018 представи най-новите технологии, продукти и решения, които се произвеждат както за професионалисти, така и за крайни потребители. Участниците, сред които и Аудио Арте, успяха да се насладят на широка програма за обучение, личностни контакти и най-вече на вълнуващите щандове на изложителите.
Трябва да се спомене, че тази година ISE беше домакин на конференцията TIDE (Технология, иновации, дизайн, опит), на която бе обсъдено влиянието на творческия подход върху развитието на AV индустрията и възможните методи за нейното използване в бизнеса. Конференцията се проведе на 5 февруари, ден преди официалното откриване на изложението, като в нея участваха дизайнери, маркетингови специалисти, архитекти, интегратори и организатори на „живи“ събития, готови да споделят своите виждания за развитието на AV индустрията.
Аудио Арте се запозна с повечето иновации и през 2018 година ще се постарае да представи в салона си в Лозенец, възможно най-много продукти от партньорите, с които работи – Klipsch, NAD, Crestron Electronics, Sony, Epson и др.
Следете нашият канал в Ytube, както и новините в сайта.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *