Продукти и системи за конферентни зали - Аудио Арте
Аудио-визуална консултация, проектиране, спецификация и монтаж Аудио Арте предоставя консултация, проектиране, инсталация и поддръжка на аудио-визуални (AV) системи, предназначени за конферентни и заседателни зали. Цялостно оборудване на аудио-визуални заседателни зали и надеждна поддръжка Аудио Арте е специализирана компания в аудио-визуалните инсталации, ориентирана към много и различни бизнес и публични сектори и организации в България. Нашите бизнес AV системи включват проектиране, консултация и монтаж на инсталацията в рамките на вашия бюджета, при най-добри условия! Независимият съвет е най-добрият съвет Приятелският подход към клиентите през последните 15 години и професионалният ни инженерен AV опит, са причините, поради които клиентите ни се доверяват. Фокусът на работа пада върху намирането на правилните аудио-визуални решения за конкретно помещение, независимо от неговият размер. Нашите аудио-визуални специалисти разбират вашите нужди и могат да ви осигурят това, от което се нуждаете  при възможностите, които имате! Ще получите вашите заседателни зали напълно завършени така, че да бъдете ефективни и ефикасни Аудио Арте е насочена в инсталирането на аудио-визуална техника и системи, подходящи за всякакъв тип бизнес: финанси, образование, медии и пр. От корпоративни заседателни зали до малки по мащаб конферентни помещения, от рецепции до кафенета. Какъвто и да е мащаба на проекта, ще имате полза от професионални съвети и инсталация, които могат да ви бъдат предоставени от Аудио Арте. Един истински проект не се състои единствено в инсталацията на система: за нашият екип е от значение вие да можете да се чувствате спокойни и сигурни при работата с въпросната инсталация. Фокусирани сме върху създаването на индивидуални и иновативни комплексни конферентни решения, които постигат резултатии доставят удовлетвореност. Успехът на нашите клиенти и партньори е успех и за нас! Разчитайте на връзка със специалист на телефон 02 964 11 15

Мултимедийни проектори

Професионални мултимедийни проектори, предназначени за големи конферентни зали, аудитории, презентационни и концертни зали.

Екрани за мултимедийни проектори, подходящи за монтаж на стена или таван, както и преносими екрани на стойка с разнообразни размери и диагонал.

Продукти и системи за конферентни зали - Аудио Арте

Изграждане и интегриране на видеоконферентни системи

Безжични презентационни устройства с професионално предназначение.

Документните камери за презентиране на малки обекти или хартиени документи на широка публика.

Многоезична система за резервации на заседателни, конферентни и лекционни зали.