Системи за озвучаване

Системи за озвучаване - Аудио Арте

Правилно инсталираната озвучителна система е от изключителна важност за всяка зала. Неправилно проектирано и грешно разположено озвучаване може да доведе до нежелани микрофонии, дискомфорт на присъстващите и слаб звук в залата. Залагането на качествени озвучителни системи и правилното разполагане на говорителите в залата е ключов фактор за постигането на комфортна аудио среда в помещението, яснота на звука и висока речева разбираемост.
Важно е да се има предвид и кой ще работи с инсталираното оборудване. Веднъж инсталирана и настроена от наш специалист, озвучителната техника ще работи по най-добрия начин без необходимост от постоянни настройки и конфигуриране. Въпреки това, ние предлагаме ГАРАНЦИОННО И СЛЕДГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.
Аудио Арте предлага различни видове и марки озвучителни системи, оборудване и решения за обществени и частни обекти: 100V техника за хотели и обществени сгради, хотелско озвучаване, професионално озвучаване, озвучаване на магазини и заведения, промишлено озвучаване, фоново озвучаване и др. Решенията и продуктите, които предлагаме са на доказани производители, с висока ефективност и различни ценови диапазони:
Конферентни и преводачески системи
Дискусионни системи и микрофони
Озвучителни тела – високоговорители за вграждане и външни влагоустойчиви тонколони
Миксери, усилватели и аудио сигнални процесори (DSP)

УСЛУГИ И ПРОЕКТИ

Озвучителни тела

Усилвател и Миксери

Аудио сигнални процесори (DSP)

Дискусионни системи и микрофони