Аудио Арте представя Колосът на домашното кино – Klipsch RP-8060FA

Klipsch RP-8060FA обгръща десетилетия акустично инженерство на Klipsch в система, която предоставя динамично кинематографично изживяване. Сертифицираните от Dolby височинни канали, хлътнали под ъгъл в горната част на колоните, буквално „разбиват“ покрива на вашето домашно кино за допълнително аудио вълнение, опаковано в днешните филмови издания и потоци с висока разделителна способност.
Dolby Atmos® е най-великият напредък в домашното кино и във филмовия звук след въвеждането на съраунд звука. При добавянето на тонколони за височинни канали звукът, възпроизведен от тях се отразява в тавана на помещението за да стигне до всяка точка в стаята, карайки ви да се чувствате сякаш сте по средата на екшъна!
Klipsch RP-8060FA са базирани на модела RP-8000F, но имат едно много важно допълнение – интегрирани отгоре Dolby Atmos® височинни канали, които насочват звук към тавана, от където той се отразява и доставя истинско Dolby Atmos® преживяване в комбинация с великолепна стерео сцена. По принцип Dolby Atmos® системата предвижда наличието на специални височинни канали, чийто звук трябва да се възпроизвежда чрез озвучителни тела, разположена на тавана на стаята. Ако поставянето на такива високоговорители не е възможно, Dolby Labs позволява да бъдат заменени от високоговорители, инсталирани, например, на горните панели на предна стерео двойка, и насочени под определен ъгъл нагоре, така че техният звук да достигне до публиката след отразяване от тавана. Именно този принцип е реализиран в модела Klipsch RP-8060FA.
Излетите алуминиеви крака придават модерен вид, но и декуплират тонколоните от пода за по-бързи и стегнати ниски честоти и повече детайлност на звука. Здравите, гъвкави магнитни решетки осигуряват протекция и изчистена естетика, която ще допълни перфектно всеки интериор.
Klipsch RP-8060FA предлагат „страхотен удар“ в ценово отношение и доставят вълнуващ звук както за филми, така и за музика. Високоефективният дизайн дава на вашия усилвател почивка, така че не е нужно да работи толкова усилено – което означава по-малко шанс за изкривяване при по-големи обеми.
„Чувството е, че сте в центъра на филмовото събитие или на рок концерт!“ – казва Дейв Сейлър, световен специалист по стерео продукти (и горд собственик на Klipsch).
Можете да чуете този колос на филмовият звук в нашата демо-зала. За повече въпроси телефон 02 964 11 15

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *