Аудио Арте представя Колосът на домашното кино – Klipsch RP-8060FA

Klipsch RP-8060FA обгръща десетилетия акустично инженерство на Klipsch в система, която предоставя динамично кинематографично изживяване. Сертифицираните от Dolby височинни канали, хлътнали под ъгъл в горната част на колоните, буквално „разбиват“ покрива на вашето домашно кино за допълнително аудио вълнение, опаковано в днешните филмови издания и потоци с висока разделителна способност.
Dolby Atmos® е най-великият напредък в домашното кино и във филмовия звук след въвеждането на съраунд звука. При добавянето на тонколони за височинни канали звукът, възпроизведен от тях се отразява в тавана на помещението за да стигне до всяка точка в стаята, карайки ви да се чувствате сякаш сте по средата на екшъна!
Klipsch RP-8060FA са базирани на модела RP-8000F, но имат едно много важно допълнение – интегрирани отгоре Dolby Atmos® височинни канали, които насочват звук към тавана, от където той се отразява и доставя истинско Dolby Atmos® преживяване в комбинация с великолепна стерео сцена. По принцип Dolby Atmos® системата предвижда наличието на специални височинни канали, чийто звук трябва да се възпроизвежда чрез озвучителни тела, разположена на тавана на стаята. Ако поставянето на такива високоговорители не е възможно, Dolby Labs позволява да бъдат заменени от високоговорители, инсталирани, например, на горните панели на предна стерео двойка, и насочени под определен ъгъл нагоре, така че техният звук да достигне до публиката след отразяване от тавана. Именно този принцип е реализиран в модела Klipsch RP-8060FA.
Излетите алуминиеви крака придават модерен вид, но и декуплират тонколоните от пода за по-бързи и стегнати ниски честоти и повече детайлност на звука. Здравите, гъвкави магнитни решетки осигуряват протекция и изчистена естетика, която ще допълни перфектно всеки интериор.
Klipsch RP-8060FA предлагат „страхотен удар“ в ценово отношение и доставят вълнуващ звук както за филми, така и за музика. Високоефективният дизайн дава на вашия усилвател почивка, така че не е нужно да работи толкова усилено – което означава по-малко шанс за изкривяване при по-големи обеми.
„Чувството е, че сте в центъра на филмовото събитие или на рок концерт!“ – казва Дейв Сейлър, световен специалист по стерео продукти (и горд собственик на Klipsch).
Можете да чуете този колос на филмовият звук в нашата демо-зала. За повече въпроси телефон 02 964 11 15

Свързани публикации

Все още липсват коментари. Бъдете първи! Споделете мнението си още сега.


Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *