Аудио Арте представя уникалният Klipsch The Three с Google Assistant

Klipsch обедини сили с Google и създаде умна колона с уникален дизайн и звук, която носи името The Three.
Klipsch The Three с Google Assistant е акустично идентичен с предишния модел. Следователно, намираме модул за усилване клас D, който осигурява 60 W RMS, с максимален обем от 106 dB на 50 cm. С други думи, този говорител, предназначен за слушане на близко разстояние, може да звучи много силно. Това модел разполага с два 5-инчови говорителя за ниските честоти и два 2¼ -инчови за високите и поддържа безжични комуникации Wi-Fi (802.11b/g/n/ac) и Bluetooth 4.2, както и функции Chromecast и Chromecast AudioНовото логото е вдъхновено от това от гамата на Юбилейното издание на серията Klipsch Heritage.
За съжаление с Klipsch The Three с Google Assistant трябва да кажем сбогом на DTS Play-Fi
Първият Klipsch The Three Speaker включва DTS Play-Fi стрийминг протокол за слушане на аудио файлове и онлайн музикални услуги. С Google Assistant, Klipsch е премахнал DTS и логично е интегрирал Google Chromecast. Принудително решение – невъзможно е да слушате музика с Google Асистент без Chromecast – което все пак отваря повече възможности. Вече не е необходимо да се използва собствено приложение, защото приложенията Spotify, Deezer, Google Play Music, Tidal и TuneIn за iOS или Android могат да се използват директно. Освен това, всеки компютър, работещ с уеб браузъра на Chrome, може да каства музика към високоговорителя Klipsch The Three.
Също така новост в Klipsch The Three с Google Assistant е наличието на микрофон (който може да бъде деактивиран), за да прихване гласовите команди на потребителя. Както при всички други помощни устройства на Google, просто трябва да започнете с „OK Google“. След това можете да пожелаете да пусне песен, да ви каже времето, да създадете списък с хранителни стоки, да включите интелигентното осветление в определена стая или дори да започнете да възпроизвеждате телевизионни серии на Netflix (на UHD Android телевизия).
Контролният панел на Klipsch The Three с Google Assistant всъщност включва два микрофона, като вторият е за персонализирана музика с Voice Match.
Различните музикални услуги, в които Google Асистент търси музика, могат да бъдат дефинирани с мобилното приложение Google Home. По този начинможете да свържете своя Google профил с високоговорителя на Klipsch, като внимавате при активирането на функцията Voice Match. Тази функция е полезна, тъй като не позволява на децата да искат любимите им песни да повлияят на препоръките на баща им относно Deezer или Spotify.
Технологията Voice Match може да се активира с смартфон или таблет (iOS, Android) по време на настройката на говорителя.
За разлика от многобройните виртуални говорители, които вече са на разположение, Klipsch The Three не са предназначени за масовия потребител. Високият клас интелигентен високоговорител се фокусира много повече върху дизайна и осигуряването на стационарна домашна единица с подобрено аудио с висока резолюция, която би задоволила всеки аудиофил. Както вече споменахме магията на Klipsch The Three с Google Assistant е в неговият уникален ретро-дизайн, обвит в акустична материя и фурнир от орех, с метални копчета.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *