B-Tech AV Mounts – производител на 2017 година на AV Magazine Awards!

За пореден път в престижния хотел Grosvenor House в Mayfair бяха връчени наградите на AV Magazine. Над 1200 водещи фигури от аудиовизуалната индустрия се събраха за вечерта на честването и признанието на най-добрите продукти и услуги в AV индустрията.
B-Tech бе удостоена с награда в категория „Производител на годината“. С глобалната експанзия на нови територии и развитие на европейския пазар, както и силни стартирания на нови продукти B-Tech постигна впечатляващ търговски успех.
Както всяка година „Производител на годината“ е винаги горещо оспорвана категория, включваща едни от най-големите производители в световен мащаб, включително Samsung, NEC, Panasonic и Sharp.
Под светлината на прожекторите на сцената, изпълнителният директор на B-Tech Мат Бенет каза: „Да получим тази награда е фантастично признание за цялата упорита работа на нашия персонал – не само за последните 12 месеца, а през годините, довели до това. B-Tech става на 45 години тази година и не мога да си представя по-добър начин да отбележим това – най-голямата награда в тази индустрия за производител. Ние сме изключително горди от това, което сме постигнали, но има много повече за правене. Вложената страст в нашите продукти се отразява във всичко, което правим – от дизайна до поръчката, от бързата реакция за обратна връзка до гарантираната следпродажбена поддръжка. „

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *