Bluesound vs Sonos – битка на стрийминг аудио системи

Bluesound vs Sonos

Bluesound vs Sonos

Отминаха дните, когато любителите на музиката бяха ограничени в една стая със своите аудио системи. Благодарение на напредъка в домашните мрежи и високоскоростния интернет, сега имаме многобройни опции за получаване и слушане на музика в много стаи. Марки като Bluesound и Sonos направиха революция в света на стрийминг и аудиосистемите за целия дом. Тези компании разбират, че софтуерът и хардуерът играят решаваща роля за предоставянето на изключително аудио изживяване.

Bluesound: насладата на аудиофилите

Bluesound, компания, основана от аудиофили за аудиофили, има за цел да внесе 16 и 24-битови цифрови записи с висока разделителна способност към вашата кабелна или безжична система, без да прави компромис с качеството на музиката. Техните продукти безпроблемно интегрират популярни услуги за стрийминг като Spotify, Tidal и Apple Music, както и извлечени компактдискове и изтеглена музика в тяхната екосистема.

Sonos: Музика навсякъде

Sonos, с проста визия да помогне на любителите на музиката да възпроизвеждат всяка песен във всяка стая на домовете си, е начело на аудио свързаността. Те си представиха свят, в който всяка песен е достъпна навсякъде, дори преди технологията да ги настигне. Чрез техния модел на „разпределен интелект“ Sonos разработи продукти за високоговорители, управлявани от приложения, които могат да мислят сами и да комуникират с други устройства на Sonos, създавайки напълно свързана аудио среда във вашия дом.

Bluesound: безкомпромисно аудио качество и гъвкавост

Bluesound, компания, основана от аудиофили за аудиофили, има за цел да внесе 16 и 24-битови цифрови записи с висока разделителна способност към вашата кабелна или безжична система, без да прави компромис с качеството на музиката.

  • поддържа до 24-bit/192 kHz + MQA
  • APTX HD Bluetooth, APTX HD Bluetooth,
  • HDMI eARC
  • Airplay 2

Node X включва актуализиран ESS 9028Q2M Sabre DAC и THX AAA слушалки

Аудиофилски продукти

Sonos: Простота и гъвкавост

Продукти за масовия пазар

Прочетете цялата статия (EN) тук.

 

Източник: Audio Advice

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *