Добре дошли в света на High-End аудиото!

Или както се казва в един израз: „Добре дошли на върха на хранителната верига!“

Представете си аудио устройство за домашно кино, което надминава най-смелите ви очаквания и като дизайн, и като звук! Всеки компонент е проектиран и обмислен до най-дребните детайли по начин, който ще ви накара да приемете всяка друга акустика като архаична.

Sunfire Cinema Ribbon CRS3 е най-мощният от всички плоски високоговорители за монтиране на стена до момента. Казват, че не винаги този, който „вика по-силно“, пее красиво. Но световните експертите и аудиофилите са недвусмислени – този високоговорител с мощност 400 вата е шедьовър на акустичното инженерство!

Виждали ли сте някога акустика, проектирана около това как мозъкът ви обработва звукови сигнали? Представяме ви Cinema Ribbon Trio със свеж и пронизващо мощен звук, отговарящ на всяко ваше желание за потапяне в друго измерение!

Тонколоните Cinema Ribbon Trio са толкова експертно изработени, колкото предшествениците си Cinema Ribbon Duo. Приложените в него актуализации обаче, ги поставя в по-висок клас.

Високоговорителите Sunfire Cinema Ribbon CRS3 са идеални за всеки модерен телевизор, закачен на стена. Изпипани като дизайн, супер плоските високоговорители са с уникален финиш от естествен фурнир от палисандрово дърво, което им придава невроятно бляскаво и луксозно излъчване. Оборудвани са с три (EMF) драйвера с диаметър 4,5 инча и високочестотен високоговорител. В резултат на това честотната характеристика на Sunfire Cinema Ribbon Speaker CRS3 показва солиден диапазон от 80 до удивителните 40 000 херца.

Ненадмината мощност на високоговорителите за стенен монтаж Cinema Ribbon Trio ги прави перфектни за стерео ири домашно кино от висок клас. Така че, независимо дали искате да допълните звук към LЕD дисплей, или изграждате специален кинотеатър, невероятната мощ на Cinema Ribbon Trio, драйверите High Back-emf и ръчно лакираните шкафове от фурнир от палисандрово дърво, ги правят уникален избор за всеки сериозен поклонник на домашното кино.

Sunfire Cinema Ribbon CRS3 заслужават нашите адмирации и всеки, който иска да ги види, докосне и чуе, може да заповяда в нашата демо-зала. За допълнителни въпроси телефон 02 964 11 15

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *