Изчерпан

Грамофон Technics SL-1200MK7 / SL-1210MK7

2000,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: SL-1200MK7 / SL-1210MK7

 

При Technics SL-1210MK7 черен и  SL-1200MK7 сив от серията диджейски грамофони  е постигнато още по-високо качество на аудиото заради Coreless Direct Drive двигателя.

Описание на Грамофон Technics SL-1200MK7 / SL-1210MK7

Грамофонът SL-1200MK7 / SL-1210MK7 развива серията диджейски грамофони на Technics, като е постигнато още по-високо качество на аудиото заради Coreless Direct Drive двигателя.
Освен че предлага безпрецедентна акуратност, Direct Drive двигателят осигурява надеждност при продължителна работа с превъзходна здравина. Имайки плавно въртене и мощен въртящ момент, този мотор възпроизвежда звук точно и вярно от канала на аналогов запис.
Алуминиевото S-образно рамо осигурява отлични звукови характеристики
Проницателните диджеи знаят, че рамото играе огромна роля в звука, който постигаш чрез тази звукова система. SL-1210MK7/SL-1200MK7 се отличава със статичен баланс на Technics S-образно рамо, проектирано да сведе до минимум резонанса и да увеличи максимално верността. Ще оцените високо прецизното му проследяване. И дори когато драскате интензивно, можете да сте сигурни, че стилусът няма да пропусне ритъм.
Изолирани крачета за максимално затихване на вибрациите
Грамофонът SL-1210MK7/SL-1200MK7 се предлага с крачета, всеки с вътрешна пружина и гума, за да изолира грамофона от вибрации. Също толкова важно е тяхната регулируема височина и наклон, което ви позволява да стабилизирате грамофона си върху неравномерни повърхности, с намествате на всяко краче до постигането на желаното ниво. Крачетата ефективно предотвратяват вибрациите дори и в среда с много силен звук (като клуб или на сцена).
Контрол на скоростта Pitch control (пич контрол) за нова глава в музикалната история
Пич контролът в SL-1210MK7/ SL-1200MK7 първоначално е бил използван за прецизна настройка на скоростта на въртене. Впоследствие клубните DJ-и са започнали да използват тази функция за да изравняват темпото на две песни за да могат да постигнат плавно преминаване между тях. Тази техника е довела до експлозивната популярност на SL-1200 по целия свят. Сегашният вертикален фейдър е бил инсталиран за първи път в SL-1200MK2. Тази промяна е била направена за да се улесни използването му от диджеите. MK7 разполага с напълно нов цифров контрол за да позволи акуратна и стабилна настройка на скоростта в обхват от ±8/16%.
Удобна светлина за дозата
Светлината, насочена към иглата и нейната позиция е била инкорпорирана за пръв път в SL-1200MK2. От Technics са решили да използват излизаща и прибираща се лампа, а не напълно премахваща се, за по-лесна употреба. При SL-1210MK7 светлината е подобрена и нейния обхват е оголемен за да осугури оптимална видимост.
Символът на сериите SL-1200
Оригиналната цел на светлината на стробоскопа – стандартна във всички модели още от първото поколение SL-1200 – е била да позволява акуратна визуална настройка на скоростта на въртене. Откакто от Technics започват да използват кварцова стабилизация (от моделите MK2 насам) стабилността на въртене е станала екстремно стабилна – тоест вече няма нужда от стробоскоп. Но въпреки това, диджеите винаги са искали познатия им стробоскоп на грамофоните които използват, и за това той е наличен и сега. SL-1210MK7 идва с LED стробоскоп, който може да бъде настроен да свети с червена или синя светлина.
SL-1210MK7 използва изцяло черна цветова схема, а SL-1200MK7 и сребристо, за да се превърнат в един още по-стилен и атрактивен грамофон.
Грамофонът идва с държач, без доза и игла.

 

 

Материал/Цвят

Black, Silver

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: