Грамофонен предусилвател CREEK OBH-8mk2

300,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: CREEK OBH-8mk2

 

Грамофонният предусилвател OBH-8mk2 е малко устройство, проектирано да повишава нивото на сигнала с 40dB (x100) и да променя честотната характеристика, за да осигури най-точното възпроизвеждане на записа.

НА СКЛАД

Описание на Грамофонен предусилвател CREEK OBH-8mk2

 

С модерните усилватели, които се очаква да се погрижат за толкова много нови устройства-източници, възможността Phono, някога много често срещана, е една от онези вградени функции, които са изчезнали напоследък. Инженерният екип на Creek Audio винаги е харесвал предимствата на виниловите плочи и продължава да работи върху техническите и звукови подобрения на своята гама от опции за предусилвател Phono, независимо дали става въпрос за самостоятелни OBH или plug-in Sequel типове. Натоварен с проектирането на заместител на оригиналния OBH-8 MM Phono Pre-amp, екипът излезе с някои ценни подобрения и допълнителни функции. За версията mk2 е разработен нов тип нископрофилен метален корпус, за да се намалят разходите, без да се намалява качеството.

Грамофонният предусилвател OBH-8mk2 ще работи много добре в следната система. Моля, имайте предвид, че цитираните високоговорители може да се наложи да са различни в зависимост от размера на стаята, в която ще се използва вашата система.

Грамофонният предусилвател OBH-8mk2 има изцяло нов дизайн на схемата, използващ стъпало ММ на интегрална схема. Сигналът, изискван от повечето съвременни усилватели, се описва като ниво „LINE“, което варира от 200 mV и 500 миливолта чувствителност, с равна честотна характеристика. Освен ако вашият усилвател няма конкретен ‘Phono’ или Disc вход, нивото ще бъде твърде ниско за възпроизвеждане на винил и честотната характеристика ще бъде грешна. Оттук и необходимостта от фоно предусилвател.

ПРЕДУСИЛВАТЕЛЯТ OBH-8MK2 ВЕЧЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА В ПО-МАЛЪК МЕТАЛЕН КОРПУС, ЗА ДА ДОПЪЛНИ ПЪЛНОРАЗМЕРНАТА ГАМА НА CREEK.

За да се подобри производителността, захранването е разделено на отрицателно и положително напрежение чрез персонализирана отделна верига Creek. Два умножителя на капацитет допълнително филтрират захранването, преди да захранят веригата на предусилвателя, за да намалят почти нищо нежеланото вълнение. За да намали изкривяването, Creek също е монтирал източници на постоянен ток към изхода на етапа на усилване, като го избута в клас A. Това в комбинация с нисък изходен импеданс го прави подходящ за лесно задвижване на дълги кабели.

OBH-Uni е многорегионален, 24V, 0,5A захранващ адаптер.

Creek първоначално разработи този захранващ адаптер, за да опрости изискванията за продажба на OBH продукти във всички страни. Въпреки това, обширни тестове за слушане и сравнения доказаха, че този високоефективен регулиран захранващ адаптер може също така да извлече най-добрата производителност от фоно предусилвателите OBH-15mk2 и OBH-8mk2 на Creek, които имат високо усилване и следователно са по-взискателни към чистотата на захранването. Той е надценен и може да осигури 4 пъти повече мощност, отколкото е необходима за захранване на фоно предусилвател.

Строгите международни разпоредби правят неприемливо използването на конвенционални линейни захранващи адаптери, тъй като, ако бъдат оставени постоянно включени, тяхната мощност в режим на готовност ще надхвърли границата от 0,1 W. Най-новият OBH-Uni консумира по-малко от 0,1 W, когато е неактивен или е включен, но не се използва. Също така е безшумен при работа, от нула до максимална консумация на ток.

Техническа спецификация на Грамофонен предусилвател CREEK OBH-8mk2

 

THD +шум при 2V RMS изход <0,003 – 20Hz до 20 kHz

Разделяне на канали при 1kHz >70dB

Честотна характеристика реф. RIAA +/-1dB – 20Hz до 20kHz

Съотношение сигнал/шум при 2V изход  >74dB

Марж на претоварване 21.7dB

Максимално изходно ниво  6V

Изходен импеданс 100 ома

Усилване 40dB (x100)

Съответстващ капацитет и съпротивление  100pF, 47k Ohms

Размер: (ширина x височина x дълбочина)  100 mm x 37 mm x 90 mm

Тегло:  <0,5 кг

Консумирана мощност (Обща)  <3W

OBH-UNI захранващ адаптер Консумирана мощност  100mW (неактивен)

OBH-UNI захранващ адаптер диапазон на входно напрежение  90V до 250V

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: