Изчерпан

Кабел за тонколони Inakustik Reference LS-204 Micro AIR

1318,00 лв.1758,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: Reference LS-204 Micro AIR

 

Подобно на водещия модел, LS-204 също е базиран на технологията MICRO AIR. Разликата е в многоядрената архитектура. В сравнение с версията XL, LS-204 има четири вместо шест концентрични медни проводника. Този впечатляващо гъвкав кабел е разработен предимно за  тонколони, стоящи на пода, с по-малки басови драйвери. REFERENCE LS-204 MICRO AIR се предлага като Single-Wire и Single-BiWire версия с BFA банани или кабелни накрайници или като версия Easy-Plug.

ОПИСАНИЕ НА Кабел за тонколони Inakustik Reference LS-204 Micro AIR

Кабел за тонколони Inakustik Reference LS-204 Micro AIR - Аудио Арте

MICRO AIR TECHNOLOGY
Законите на природата не могат да бъдат изключени. Те трябва да се използват умело. Всеки кабел има така наречените паразитни ефекти поради тези закони на природата. Наред с други неща, това включва капацитета – т.е. фактът, че кабелът, подобно на батерията, съхранява енергия временно и я освобождава отново със закъснение. Този ефект оказва силно влияние върху предаването на аудиосигнали и е нежелан. Капацитетът на кабела е физическо явление и неговият размер зависи от различни фактори. Съществен фактор е изолационният материал, така нареченият диелектрик, който може да увеличи многократно капацитета. Въздухът, от друга страна, не прави това и следователно е идеалният изолатор. Част от изолацията на технологията MICRO AIR е нейната сложна структура с форма на диамант. Камерите, създадени от този дизайн, увеличават разстоянието между проводниците и увеличават съдържанието на въздух в изолацията. По този начин дразнещите способности се намаляват и характеристиките на предаване на чувствителните аудио сигнали се оптимизират.

CONCENTRIC COPPER

За разлика от конвенционалните проводникови структури, при които разположението на отделните проводници в кабела е хаотично, проводниците в концентричните медни проводници са подредени по точно определена схема, в която са прецизно подредени в няколко слоя. Този дизайн намалява неравномерните контактни точки между проводниците, което хармонизира потока на сигнала и минимизира разликите във времето за преминаване. Импулсите могат да се възпроизвеждат точно, като запазват пространствената информация на музиката. Тънък слой полиетилен предпазва високочистата мед от кислород и следователно от окисляване.

„MOODY“ BEASTS

Кабелът за тонколони трябва да пренася енергия и информация в еднаква степен. Тонколоните също могат да бъдат ,,мрачни зверчета“, с много динамичен собствен електрически живот. Те се държат различно за всеки тон и сила на звука и трябва постоянно да се контролират от усилвателя. Това означава, че сигналът на кабела за тонколони е смесица от малки до огромни нива, променлив ток и напрежение с различни честоти и дължини на фазите. За да предаде вярно изключително фините детайли, които определят звука и пространството и да придаде емоция на музиката, кабелът трябва метафорично да държи високоговорителя възможно най-здраво свързан с усилвателя. Тези зверове могат да бъдат опитомени чрез прилагане на физически закони, използване на правилните материали и подходяща кабелна архитектура.

OUR CABLE MANUFACTURE

Точно както нашите кабели AIR HELIX, кабелната технология REFERENCE MICRO AIR се произвежда в нашата собствена фабрика в Германия. В допълнение към сложния ръчен монтаж на кабелите, ние сме обърнали стриктно внимание на съответния качествен контрол. След производството всеки кабел се прекарва през своите стъпки. Извършват се функционални тестове, както и механични тестове и, разбира се, ние също наблюдаваме представянето на живо като част от разработването на продукта за възможно най-голяма прецизност и предаване на сигнал с ниски загуби.

 

Възможна е само 3.0м. дължина

  • Micro AIR Technology
  • AIR dielectric
  • Concentric Copper wire construction
  • 4-fold multicore architecture
  • Single Wire & Single BiWire
  • Available as BFA, Cable lug or Easy-Plug variant
  • Standard length: 2 × 3.0 m
  • 4 x 2,62mm2
  • Made in Germany
Накрайници

BFA Banana, Bi-Wire BFA Banana, Bi-Wire Easy-Plug, Bi-Wire Spade, Easy-Plug, Spade

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: