https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Тонколони Klipsch The Fives активни

Цена: 2220.00лв.
Промо цена: 1880.00лв. /чифт
InStock

Описание на Тонколони Klipsch The Fives активни

Активните тонколони The Fives, част от серията Klipsch Heritage Wireless,  са гъвкава аудио система, която може да се свърже директно с грамофон, телевизор, компютър или Bluetooth® безжично устройство, като осигуряват невероятна акустика независимо от източника.
Активните тонколони The Fives предлагат уникален звук без да заемат много място, благодарение на вграденият високо ефективен усилвател с ултра-ниско ниво на шум, като се елиминира нуждата от външен усилвател. Системата разполага с изход за субуфер към който лесно можете да се свърже активен бас.   
The Fives на Klipsch са първите активни монитори на пазара с HDMI-ARC, които се свързват директно към телевизор за дискретен 2-канален телевизионен звук с висока резолюция. The Fives имат грамофонен предусилвател, Bluetooth® 5, HDMI-ARC, цифров оптичен вход, аналогов вход на чинчове (RCA) и USB вход, което ви позволява да са насладите на стерео звук с великолепно качество, идващ от озвучителни тела с ретро великолепие. Практически с безкрайни възможности за връзка, The Fives осигуряват по-добро изживяване при слушане от традиционният саундбар със същата лесна настройка за включване и възпроизвеждане.
Направени с финиш от истински дървен фурнир и метални потенциометри, серията Klipsch Heritage Wireless активни аудио системи съчетава успешно класически дизайн и акустика, с последните технологии достъпни в наши дни.

Характеристики:  

  • 1-инчови високочестотни високоговорители от титан, поставени в Tractrix хорни       
  • 4.5-инчови ниско/средночестотни високоговорители в кутия с бас порт 
  • HDMI-ARC със CEC
  • Вход на чинчове (RCA) с превключване между линейно/грамофонно ниво (с терминал за заземяване на грамофон)     
  • Безжична Bluetooth® 5 технология    
  • 1 Линеен вход на 3.5 мм мини-жак   
  • 1 цифров оптичен вход   
  • 1 USB цифров аудио вход за PC или Mac    
  • Изход за субуфер на чинч (RCA)  

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории

Промоции НОЕМВРИ

промоции ноември 2022