McLaren Racing и Klipsch стават партньори във Формула 1 от сезон 2020

McLaren Racing и Klipsch създадоха стратегическо многогодишно партньорство във Формула 1 от сезон 2020 . Klipsch вече са официални слушалки и партньор на екипа на McLaren Формула 1 за портативни аудио продукти.
McLaren, виден технологичен новатор в автомобилната индустрия и рали състезанията, постоянно създава и развива иновативни технологии. По подобен начин Klipsch се стреми да предаде силата, детайлите на звука и емоцията от изживяването на музиката на живо.
Двете марки се обединиха, за да проектират елегантни, интелигентни и премиум аудио продукти. Колекция от иновативното сътрудничество между McLaren Racing и Klipsch на слушалки и преносими аудио продукти беше представена на щанда на Klipsch Audio на изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас на 7 януари тази година.
Освен това брандирането на Klipsch ще бъде представено на екипите на McLaren Racing на всички 22 състезания във Формула 1 по целия свят, които започват през 2020 г., като ще покаже легендарната аудио марка в едно от най-гледаните спортни събития в света.
Зак Браун, главен изпълнителен директор на McLaren Racing, каза:
„McLaren и Klipsch са създадени от двама основатели с новаторски нюх и двете марки живеят в света на скоростта и звука. Очакваме с нетърпение да започнем партньорството през сезон 2020 и да си сътрудничим за разработването на вълнуващи продукти, които да използват нашите общи знания. “
Пол Джейкъбс, президент и изпълнителен директор на Klipsch Audio:
„Подобно на Klipsch, McLaren Racing е автентичен, безкомпромисен по отношение на качеството и остава верен на основните си ценности. С влиянието на McLaren в използването на най-съвременните технологии, леки и здрави материали с аеродинамичен дизайн и легендарния звук и иновации на Klipsch, този стратегически съюз ще доведе до най-малките, най-интелигентните, най-революционни слушалки и преносими говорители на планетата. “ Умните слушалки McLaren T10 True Wireless са най-малките, леки и умни слушалки на планетата. Супер удобно, висококачествено аудио, може да се контролира с жестове на главата, така че освобождава очите и ръцете ви.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *