Изчерпан

Подовостоящи Тонколони Elipson Prestige Facet 34F

3440,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: Prestige Facet 34F

 

Prestige Facet 34F гарантират оптимално акустично представяне, а елегантният завършек позволява на високоговорителите да се слеят хармонично с интериора ви.

Описание на подовостоящи тонколони Elipson Prestige Facet 34F

Prestige Facet 34F са флагманът на френската компания Elipson, съчетаващи елегантен дизайн с иновативни аудио технологии, предлагащи високи акустични характеристики и реалистичност на звука, за да се наслаждавате на любимата си музика и филмово озвучаване в домашното ви кино.

Различните типове говорители с честотен диапазон от 25 Hz до 25 000 Hz са обградени с прецизно изработени по форма и релеф Facet пръстени, които оптимизират звученето на колоните като подобряват плавността, намаляват дифракцията и контролират равномерното разпространение на звуковите вълни. Измененията в честотата са изключително плавни и линейни, осигурявайки ви приятно и комфортно музикално звучене.

Високочестотният 1-инчов говорител възпроизвежда много прецизно височините като е разположен в оптимална позиция между два средночестотни говорители. Този високочестотен говорител е специално разработен за Facet 34F модела и има по-голям магнитен механизъм от останалите пищялки в серията говорители Prestige Facet. В допълнение към това, средночестотните говорители са снабдени с акустични трансформатори във формата на куршуми, благодарение на които значително се намаляват вътрешните вибрации и изкривяванията на звука.

Изработката на самата кутия също е изключително прецизна и способства за отличното звучене на тези колони – предната част е изградена от два вида материал с различна плътност и дебелина, а вътрешната част е подсилена с допълнителни стабилизиращи елементи, които да поемат нежеланите вибрации. Външният вид на колоните е завършен с приятно лаково покритие и качествен винил.

Всяка от колоните Prestige Facet 34F е оборудвана с двоен терминален блок за свързване към други аудио устройства, а самите контакти имат сребърно покритие, за да се осигури максимално добро предаване на сигнала.

Тоннолоните Prestige Facet 34F са проектирани с висока чувствителност, което им дава възможност да се свързват хармонично с всеки усилвател, работещ с висока мощност до 300 W. Тяхната динамичност и професионално аудио изпълнение ги правят идеален избор за вашата hi-fi система или домашно кино.

Техническа спецификация

 • Брой говорители    5
 • Размер говорители    25 mm
 • Съпротивление    6 Ohms
 • Мощност на говорителите    300 W (RMS)
 • Тип на говорителите    Tweeter
 • Чувствителност    94 dB
 • Честотна характеристика    25 Hz – 25 000 Hz
 • Размер на опаковката    134.5 x 53.5 x 47 cm
 • Материал    Винил, ПДЧ
 • Цвят    Черен/Кафяв/Бял
 • Подходящ за дома за Музика и Кино
 • Размер на продукта    42 x 121.1 x 35.5 cm
 • Тегло    44.6 kg
Материал/Цвят

Walnut, Black, White

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: