PSB Imagine XA: най-новите модулни колони с Dolby Atmos

Тонколоните на PSB са всеизвестни с постиженията си в дизайна на тонколоните и достъпните си цени. PSB представя своите първи Dolby Atmos активни модулни говорители, а именно PSB Lauches Imagine XA. Тези тонколони са специално проектирани да се монтират върху подовите и букшелф тонколони PSB Imagine X, по този начин Imagine XA може да създаде вариация на Dolby Atmos конфигурацията от 5.1.2 до 7.1.4, като може да се прибави към настоящата ви система за домашно кино чрез добавяне на нови въздушни аудио измерения на звуковия процес. Imagine XA се предлага в комплект със стойка за стенен монтаж и противоплъзгащи ленти.

Тези колони са специално проектирани, за да могат да се прибавят към всяка подостояща или букшелф тонколона, за да пресъздаде истинска звукова атмосфера. Dolby Atmos надстройката разпръсква звука навсякъде в помещението, включително и над вас, като по този начин потапя слушателя в една реалистична звукова нирвана.

Пищялките са направени от титаниев купол, феротечност за охлаждане и неудимов магнит. Буферите са керамично подсилени, полипропиленово шприцовани конуси.

Основни характеристика на PSB Imagine XA:

Колоните са избрани за демонстрация в щанда на Dolby Atmos на ISE
Отговаря или надвишава строгите Dolby Atmos спецификации
Може да преобразува сегашната ви система за домашно кино в система с Dolby Atmos конфигурация
Могат да бъдат поставени върху всяка една тонколона
Проектиран за звукова интеграция с други Imagine колони
Специално конфигурирани драйвери, използвайки технологията на водещите модели на PSB

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *