Ресивър за домашно кино ONKYO TX-NR6100M2

1699,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: TX-NR6100M2

 

Onkyo TX-NR6100M2 7.2-канален 8K AV ресивер е достъпен и многофункционален център за домашно кино, пригоден да осигури най-доброто в класа си развлечение за вашите филми, музика и системи за игри от следващо поколение.

НА СКЛАД

TX-NR6100
Onkyo TX-NR6100 IT

TX-NR6100 7.2-канален THX сертифициран AV ресивер

SMART AV Receiver ™съчетаващ най-новото в технологията HDMI 2.1 и 8K, аудио с висока разделителна способност и завладяващ звук чрез вашите свързани медийни плейъри, конзоли за игри и усъвършенствано аудио от вашите телевизионни приложения чрез eARC за несравнимо изживяване в домашното кино.

 
 

Klipsch оптимизиран с RP 8060 FA II RP 504 C II Onkyo TX NX6100 НАСТОЛЕН

Режим за оптимизиране на Klipsch

Режимът за оптимизиране на Klipsch ви позволява лесно да интегрирате тонколоните си Klipsch Reference и Reference Premiere безпроблемно с вашия Onkyo TX-NR6100  AV ресивер. Klipsch и Onkyo се обединиха, за да внедрят прецизните стойности на кросоувъра за конкретни нови тонколони Reference Premiere. Сега можете просто да изберете модела тонколони, който ще използвате за всеки отделен канал, и оптимизираната кросоувър настройка ще бъде приложена автоматично.

Onkyo TX NR5100 Klipsch RP600 M на красива странична маса 2000x1333

Интелигентен дом, съвместим с гласово управление

Onkyo TX-NR6100 7.2-канален 8K SMART AV ресивер лесно се интегрира в съществуващата ви интелигентна домашна екосистема, включително Apple Airplay, Alexa, приложения на Google и др. Получавате изключително способно и съвместимо мрежово устройство, което може да работи безпроблемно във вашата многостайна екосистема.*

*Изисква интелигентно домашно устройство на трета страна, съвместимо с AI, с микрофон

TX NR5100 Свързване 2000x1333

HDMI® 2.1 с 8K

HDMI ® 2.1 е най-новата актуализация на спецификацията HDMI ® и поддържа eARC, набор от по-високи видео разделителни способности и честоти на опресняване, включително 8K60 и 4K120, и Dynamic HDR формати. 8K предоставя супер завладяващо изживяване при гледане с 2 пъти по-висока хоризонтална и вертикална разделителна способност от 4K и 4 пъти повече пиксели; и в комбинация с 60Hz честота на опресняване позволява плавно и рязко гледане на съдържание с високоскоростно действие. HDMI 2.1 с 8K и eARC гарантира, че вашата система е готова за най-ясната и чиста картина, налична както сега, така и в бъдеще.

Върховно 4K игрово изживяване TX NR5100 Lifestyle 2000x1333

4K/120 позволява UHD изображенията с ултрабързо движение да бъдат ясни и остри като бръснач; и спортът, екшън филмите и високопроизводителните игри се възползват значително.

 

 
 
 
 
 

 

Допълнителни функции

Достъпът до Spotify® , TIDAL, Deezer, TuneIn и Pandora® е вграден в системата. Използвайте специални приложения (където има) или безплатното приложение Onkyo Control за Apple и устройства с Android, за да намерите и възпроизвеждате музика.

Този ресивер може да се присъедини към вашата съществуваща домашна звукова система Sonos или да бъде началото на нова, просто като го сдвоите със Sonos Port.* Този ресивър работи със Sonos Certified AVR предлагащ най-доброто в класа си свързване с екосистемата Sonos , събуждане, промяна на входове и възпроизвеждане с желаната от вас сила на звука с помощта на функцията Sonos Volume-Pass Through от приложението Sonos*.

При възпроизвеждане на който и да е Dolby ® формат, включването на Dolby Atmos Height Virtualizer позволява по-завладяващо слушане, създавайки виртуален съраунд и ефект на височина от традиционните тонколони, без да се използват допълнителни съраунд колони.

Усъвършенстван в продължение на 70 години, за да достави емоция с висока прецизност, DAA включва персонализиран мощен трансформатор с висок ток и нисък шум, персонализирани кондензатори и отделни изходни стъпала на усилвателя. Уникалната топология предотвратява фазово изместване, докато високият ток подобрява контрола на високоговорителя за истинска динамична скорост. Задвижвайки 4-омови товари през всички канали, DAA има мощност за задвижването им.

AccuEQ извършва първоначалната настройка на вашата система за домашно кино и гарантира, че вашият ресивер и тонколони са правилно калибрирани за най-добро представяне във вашето пространство за слушане. AccuEQ изчислява разстоянието на тонколоната от позицията на слушане, регулира нивото на звуковото налягане на колоната и настройва кросоувъра и. Последният избира правилната точка за извеждане на нискочестотен звук към събуфера. Резултатът е чист и балансиран съраунд звук с пълен спектър.

Форматите Dolby Atmos ® и DTS: X ® позволяват на инженерите да картографират звука навсякъде в 3D пространството, ефекти, движещи се от тонколона на тонколона из цялата стая и обгръщайки ви в най-новите филми и игри. Можете също да се насладите на вашето 3D оформление на тонколоните ви с класически заглавия. Dolby Surround ® и DTS ® Neural:X намират реплики отгоре в наследените саундтраци и повишават смесването за страхотен пространствен реализъм.

DTS Play-Fi ви позволява да се наслаждавате на висококачествена музика от свързани онлайн услуги, мрежови медийни сървъри и библиотека на вашето устройство през Wi-Fi ® до произволен брой съвместими продукти, използвайки приложението Onkyo Music Control за iPad, iPhone и Android смартфони /таблети. DTS Play-Fi може да синхронизира музиката във всяка стая. Всеки член на вашето семейство може да използва собственото си устройство, за да слуша музиката си в стая или група от стаи. DTS Play-Fi ви позволява да структурирате цялостна многостайна екосистема, която задоволява почти всяка нужда.

Спецификации

 • Power output (All channels) 175 W/Ch(6 Ω, 1 kHz, 10% THD,1ch driven)165 W/Ch(6 Ω, 1 kHz, 1% THD, 1-ch driven, IEC)
 • Dynamic power 240 W (3 Ω, Front)210 W (4 Ω, Front)120 W (8Ω,Front)THD+N (Total Harmonic Distortion + Noise)
  0.08% (20 Hz–20 kHz, half power)
 • Input sensitivity and impedance200 mV rms/47 kΩ (Line)3.5 mV rms/47 kΩ (Phono MM)
 • Rated RCA output level and impedance 1 V rms/470 Ω (Subwoofer pre-out) 200 mV rms/2.2 kΩ (Zone 2/Zone B line-out)
 • Frequency response 10 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Direct Mode) Tone control ±10 dB, 20 Hz (Bass)±10 dB, 20 kHz (Treble)
 • Signal-to-noise ratio 106 dB (Line, IHF-A)80 dB (Phono, IHF-A)
 • Speaker impedance 4–16 Ω
 • Tuning frequency range  DAB (Europe) 174.928 MHz–239.2 MHz FM 87.5 MHz–108 MHzAM 
 • DAB/FM/AM preset memory 40 stations
 • Power supply AC 220–240 V~, 50/60 Hz
 • Power consumption (operating) 570 W
 • Power consumption (idle) 65 W
 • Power consumption (standby) 0.15 W
 • Dimensions (W x H x D) 435 x 173.5 x 379.5 mm
 • Weight 9.8 kg
 • Dimensions (W x H x D) 534 x 265 x 468 mm
 • Weight 12.5 kg

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Също може да ви хареса…