Ревюта

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте

STEREONET даде своите аплаузи за Klipsch Cornwall IV

С тегло почти 45 кг, сглобени в подсилен MDF корпус с висококачествен дървен фурнир, Klipsch Cornwall IV изпъкват с визия, излъчваща мощ и богата звукова палитра. Според STEREONET те са брилянтни за цената си!

 

 

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте Активните тонколони Klipsch ‘The Fives’ вече се предлагат в салона на Аудио Арте

Изчерпателна свързаност, включително HDMI ARC и Bluetooth. Klipsch The Fives са първите активни монитори на пазара с HDMI-ARC, които се свързват директно към телевизор за дискретен 2-канален телевизионен звук с висока резолюция.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте Многофункционален мрежов SACD плейър, Technics SL-G700 M2 е блестящият избор за цифрово аудио.

Technics SL-G700M2 Silver/Black е много функционален мрежов SACD плейър, работещ с повечето цифрови аудио формати достъпни днес, от традиционните CD/SACD до поточни услуги. Поддържа Bluetooth, Wi-Fi и Apple AirPlay 2, MQA декодиране, работа с поточни услуги (Spotify и Tidal). В допълнение, плейърът е оборудван с функциите на Google Chromecast и Google Assistant.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте Тонколоните на Klipsch RP-600M са компактни, но с уникален звук

Възползвайки се от 1-инчов титаниев туитър сдвоен с технологията на Klipsch – хибридна Tractrix® хорна, букшелф говорителите RP-600M доставят невероятен звук, който ще изпълни вашия дом със силен, кристално ясен звук и стегнат бас, който не може да бъде възпроизведен от никоя друга букшелф тонколона.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте

Technics SA-C600 – само добавете тонколони

SA-C600 наистина е добре оборудван. Technics сметнаха за подходящо да включи CD плейър заедно с по-обичайните възможности за мрежово поточно предаване с до 32-bit/384kHz съвместимост на файлове.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте Bluesound Powernode

Поставянето на мощност зад Node създава превъзходна система за стрийминг.

 

Bluesound Powernode съчетава силата на музиката и технологиите в система, създадена да осигури възможно най-доброто аудио качество, която да съответства на потребностите на съвременният мобилен потребител, представлявайки превъзходно многостранно решение за по-малък бюджет.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте

Sonus Faber Lumina V

Новите подови тонколони Lumina V на Sonus Faber се приземяват точно върху музикалната страна на нещата и това ни харесва.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте IN-AKUSTIK Reference LS-2404 AIR loudspeaker

Когато става на въпрос за озвучителни тела за висок клас системи, аудио кабелът Reference LS-2404 е най-доброто решение. Можете да погледнете превюто на Fidelity HiFi and Music.

 

sound&vision

PSB SubSeries 450 Subwoofer

Субуферът PSB SubSeries 450 DSP, който може да удовлетвори и най-претенциозните очаквания, според ревюто на Sound&Vision.

 

Hi-Fi Pig

 Creek Evolution 100CD CD Player and 100P Power Amp

Ревю на cd-плеъра Creek Evolution 100CD CD Player и усилвателя 100P Power Amp в сп. „Hi-Fi Pig“.

 

myhi-fi

NAD C375BEE Integrated Amplifier

Тест на интегрирания усилвател NAD 375BEE в сайта myhifi.org. Усилвателят е наличен за прослушван в салон Аудио Арте.

 

theear

Elipson Music Centre

Ревю на музикалния аудио център Elipson Music Centre – CD, tuner and amplifier with Bluetooth, на сайта „The Ear“.

 

hi-fi news Musical Fidelity MX-HPA

Ревю на новия усилвател за слушалки  Musical Fidelity MX-HPA в британското списание Hi-Fi News.

 

6moons

NAD D 7050

Ревю на усилвателя NAD D 7050 в сайта 6moons.com

 

what hi-fi

PSB M4U 2

Вижте оценката, която дава британското издание на слушалките PSB M4U 2. Отчитайки предимствата и недостатъците на продукта, финалната присъда е „Brilliant-here them now!“.

 

Home-Theater-MagazineNAD T787 A/V receiver

Home Theater присъди цели 5 звезди на ресийвърът T787 на NAD. Вижте блестящото ревю на Michael Fremer в списанието за домашно забавление.
сп. Home Theater, август 2012 год.

 

Hi-Fi choice

Isol8 MiniSub Wave

Престижното английско издание публикува ревю от Jimmy Hughes и препоръчВа на своите читатели Isol8 MiniSub Wave.
сп. Hi Fi Choice, 11/2011 год.

 

Digital Audio ReviewNAD DAC 1

Кратък преглед на безжичния NAD DAC 1, написан от един от най-надеждните източници за новини и рецензии в Австралия – John Darko за Digital Audio Review.

 

Hi-Fi choiceElipson Planet L

Кратък преглед на aнглийското издание HiFi Choice на сферичните говорители от Elipson, серия Planet L. Слушането вече минава на ново ниво- „outside the box“.
сп. Hi Fi Choice, 11/2011 год.

 

stereoplay

Kабелите за тонколони на in-Akustik

Много подробен анализ на кабелите за тонколони на in-Akustik в септемврийското издание на германското списание Stereoplay сп. Stereoplay м. Септември 2011 г.

Награди

Активната стриимингтонколона Omnia е  носител на награда „Red Dot“ за високо качество на дизайна. Избрана от жури от световни дизайнери, Omnia съчетава традиционна изработка с впечатляващо звуково представяне. Чувствителната на допир повърхност насърчава контрола директно върху устройството, като същевременно осигурява тактилно изживяване.
 

Безжичната  система на Bluesound беше революционна, когато се появи за пръв път, като нейната платформа BluOS е проектирана да възпроизвежда музика с високо качество. Новият Bluesound NODE вече разполага и с HDMI ARC за аудио от телевизори и системи за игри – всички контролирани с BluOS или чрез популярните гласови асистенти.

 

EISA-Award-NAD-C-298EISA награда за най-добър усилвател на мощност 2021-2022

NAD са вложили половин век история в непретенциозно изглеждащия усилвател на мощност C 298, предназначен за използване във всичко – от конвенционалните hi-fi и системи за домашно кино до скрити персонализирани инсталации.  Звукът е впечатляващ и може да се надгражда до 600W+ моноблок!

 

EISA-Award-NAD-Masters-M33EISA SMART Усилвател 2020-2021 – NAD M33

NAD спечели тази категория миналата година със своя компактен Masters M10 – не само усилвател, но и пълна система за стрийминг. Тази година NAD са разработили цялостно концепцията със своя M33, съчетавайки най-съвременната усилвателна технология клас D от Purifi Audio с вътрешно ноу-хау за стрийминг.

 

Редакторите на Hi-Fi аудио публикациите на EISA похвалиха NAD Masters M10 за неговия нетрадиционен дизайн, елегантен потребителски интерфейс, превъзходна производителност на усилвателя и първокласни възможности за стрийминг чрез вградената система BluOS®.
NAD M32 печели наградата EISA за най-добър високотехнологичен усилвател.
След като спечели наградата High-Commended от Hi-Fi News, NAD M32 DirectDigital ™ усилвател спечели още една престижна чест за най-добър High-End Amplifier от Европейската асоциация за изображения и звуци (EISA). Съставена от 55 международни списания за потребителска електроника, EISA избира своите победители въз основа на колекция от тестове и рецензии, които се провеждат на стотици продукти в течение на една година.
Като последно допълнение към наградената линия на приемниците за съраунд звук на NAD Electronics, T 758 V3 е оборудван с някои от най-съвременните аудио технологии, включително Dolby Atmos®, BluOS и Dirac Live. Благодарение на тези функции, както и на звездното изпълнение, T 758 V3 спечели награда „Top Pick“ от Sound & Vision.
 
Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте
Тази година на немските награди за дизайн Red Dot, професионалната камера за проследяване на Aver PTC500 получи голямата награда Red Dot в своята категория, което укрепва позицията на AVer като иновативен лидер в световните технологични решения.

AV Tech Awards

Avtech 2016/17 за Musical Fidelity M6 Encore 225

На ежегодните Avtech награди за 2016/17 за пореден път бяха отличени най-иновативните модели в AV индустрията, между които и Musical Fidelity M6 Encore 225, единодушно избран за продукт на годината в своята категория от триото  Hi-Fi Choice, Home Cinema Choice и Hi-Fi News & Record Review.

 

CES innovations awards

Klipsch Reference Premiere Dolby Atmos Speaker System

Klipsch Reference Premiere Dolby Atmos Speaker System спечели наградата BEST OF INNOVATIONS: HOME AUDIO-VIDEO COMPONENTS AND ACCESSORIES на изложението за потребителска електроника CES 2016.

 

Hi-Fi Choice Recomended

NAD C 510 Direct Digital Preamp DAC

Предусилвателят NAD C 510 Direct Digital Preamp DAC получи признанието „Hi-Fi Choice Recommended“ на английско списание Hi-Fi Choice. Изданието оценява устройството с максималните 5 звезди.

 

Ревюта и награди на продукти, предлагани от Аудио Арте - Аудио Арте
NAD D 3020

Британското аудио списание „What Hi-Fi? Sound & Vision“ даде 5 звезди на новия усилвател NAD D 3020 Hybrid Digital Amplfiier. Звуковите експерти от What Hi-Fi истински се възхищават на  възможностите на устройството.

 

 
Red DotInakustik

Компанията за Hi-Fi аудио и видео кабели и аксесоари получи наградата Red Dot в категорията „Communication Design 2014“ за дизайна на новите си продуктови опаковки. Журито ги е предпочело измежду 7000 претендента.

 

Моделът Evolution 50CD получава престижната награда „Избор на редактора“ и по максималните 5 звезди във всяка от тестовите категории в юнското издание на сп. Hi-Fi Choice.

 

Аудио Арте получи сертификат от Epson за PRO AV Premium Reseller. Epson, 2013