С Klipsch Heritage Groove страхотният звук винаги ще бъде с вас!

Klipsch Heritage Groove е преносима колонка с качествен звук и класически дизайн от серията Heritage. Устройството може да работи до 8 часа без презареждане, относително леко е и ще ви радва със страхотен звук, където и да отидете. Този малък високоговорител може да издава много по-мощен и богат звук, отколкото бихте очаквали.
С Klipsch Heritage Groove страхотният звук винаги ще бъде с вас!

Дизайн
Малката тонколона има стилен дизайн, направен в класическото изпълнение на серията Heritage. Колонката е оборудвана с Bluetooth, процесът на сдвояване с различни мобилни устройства отнема няколко секунди. Има и 3,5 мм мини жак. За да контролирате работата на колоната, използвайте бутоните на горния панел – целият блок за управление е направен от метал. Колоната е оборудвана с един високоговорител с пълен обхват, който заема почти цялата площ на предния панел. Високоговорителят има лек и твърд алуминиев конус, а за допълнително усилване на ниските честоти, от двете страни на корпуса са монтирани два пасивни нискочестотни радиатора. Пиковата мощност на усилвателя на високоговорителите е 20 вата. Системата предоставя мощен, богат звук с ярки баси. Корпусът е изработен от MDF, няма оцветяване на звука дори при висока сила на звука. Единственият недостатък е може би, че моделът няма защита от влага и други неблагоприятни външни фактори.

Тонколоната е с естествено покритие от фурнир, приятни на допир метални копчета и ключове в ретро стил. Налична е в черно-мат покритие.
Размерите на устройството са 127 × 152 × 67 мм. Тегло 1 кг.

Как работи?
Преносимата тонколона е предназначена за възпроизвеждане на музика и предлага кристално чисти високи и дълбоки баси. Това е възможно благодарение на мощния драйвер с пълен обхват и подобрения DSP с еквалайзер.

Въпреки че устройството използва Bluetooth връзка, Heritage Groove има висококачествена Wi-Fi връзка, която ви позволява да възпроизвеждате стрийминг услуги, радио или музика от вашия смартфон, таблет или лаптоп, без да губите качество.

Автономното време за работа на устройството е 8 часа. Можете също да използвате Heritage Groove, за да отговаряте на телефонни обаждания, благодарение на вградения микрофон. Ако устройството е разредено, използвайте micro-USB кабела за презареждане.

Обхватът на звука е 65 Hz – 25 kHz. Максималната пикова мощност е 20 W. Има 3,5 мм входен интерфейс за слушалки или микрофон.

Можете да я чуете в нашият шоу-рум или просто или да попитате на телефон 02 964 11 15

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *