С Klipsch Heritage Groove страхотният звук винаги ще бъде с вас!

Klipsch Heritage Groove е преносима колонка с качествен звук и класически дизайн от серията Heritage. Устройството може да работи до 8 часа без презареждане, относително леко е и ще ви радва със страхотен звук, където и да отидете. Този малък високоговорител може да издава много по-мощен и богат звук, отколкото бихте очаквали.
С Klipsch Heritage Groove страхотният звук винаги ще бъде с вас!

Дизайн
Малката тонколона има стилен дизайн, направен в класическото изпълнение на серията Heritage. Колонката е оборудвана с Bluetooth, процесът на сдвояване с различни мобилни устройства отнема няколко секунди. Има и 3,5 мм мини жак. За да контролирате работата на колоната, използвайте бутоните на горния панел – целият блок за управление е направен от метал. Колоната е оборудвана с един високоговорител с пълен обхват, който заема почти цялата площ на предния панел. Високоговорителят има лек и твърд алуминиев конус, а за допълнително усилване на ниските честоти, от двете страни на корпуса са монтирани два пасивни нискочестотни радиатора. Пиковата мощност на усилвателя на високоговорителите е 20 вата. Системата предоставя мощен, богат звук с ярки баси. Корпусът е изработен от MDF, няма оцветяване на звука дори при висока сила на звука. Единственият недостатък е може би, че моделът няма защита от влага и други неблагоприятни външни фактори.

Тонколоната е с естествено покритие от фурнир, приятни на допир метални копчета и ключове в ретро стил. Налична е в черно-мат покритие.
Размерите на устройството са 127 × 152 × 67 мм. Тегло 1 кг.

Как работи?
Преносимата тонколона е предназначена за възпроизвеждане на музика и предлага кристално чисти високи и дълбоки баси. Това е възможно благодарение на мощния драйвер с пълен обхват и подобрения DSP с еквалайзер.

Въпреки че устройството използва Bluetooth връзка, Heritage Groove има висококачествена Wi-Fi връзка, която ви позволява да възпроизвеждате стрийминг услуги, радио или музика от вашия смартфон, таблет или лаптоп, без да губите качество.

Автономното време за работа на устройството е 8 часа. Можете също да използвате Heritage Groove, за да отговаряте на телефонни обаждания, благодарение на вградения микрофон. Ако устройството е разредено, използвайте micro-USB кабела за презареждане.

Обхватът на звука е 65 Hz – 25 kHz. Максималната пикова мощност е 20 W. Има 3,5 мм входен интерфейс за слушалки или микрофон.

Можете да я чуете в нашият шоу-рум или просто или да попитате на телефон 02 964 11 15

Свързани публикации

Все още липсват коментари. Бъдете първи! Споделете мнението си още сега.


Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *