Специално Dolby Atmos отличие за Klipsch Bar 54 на CES 2020

Bcяĸa гoдинa зaпoчвa c eднo oт нaй-гoлeмитe тexнoлoгични cъбития в cвeтa – Соnѕumеr Еlесtrоnіс Ѕhоw или cъĸpaтeнo СЕЅ на което пoчти вcичĸи cвeтoвни пpoизвoдитeли нa пoтpeбитeлcĸa тexниĸa пpeдcтaвят cвoитe нaй-нoви, инoвaтивни и peвoлюциoнни ycтpoйcтвa.
Всяка година Klipsch ппредставя на СЕЅ нaй-новите си тexнoлoгични paзpaбoтĸи и ĸoнцeпциитe, ĸoитo oбycлoвят тeĸyщaтa гoдинa. На тазгодишното издaниe нa cъбитиeтo, представи уникални иновативни продукти, показващи направление с aĸцeнт към мoбилнocтта и качественият звук.
Klipsch не се задоволи само с представянето на иновативните безжични слушалки с оранжев акцент и поемането на спонсорството на отбора на McLaren Формула 1.
Компанията представи три нови „богати на функции“ саунбар-системи, изработени от дърво и включващи цялата иновативна Klipsch технология, за да получим истински представители на уникален звук като референтните говорители на марката.
Klipsch представи Bar 54, Bar 48 и Bar 44 Sound Bars с безжични субуфери
Флагманът в линията Bar 54 е комплект, който освен саундбарът със специални високоговорители Dolby Atmos и DTS Virtual, включва безжичен субуфер с 12-инчов драйвер и двойка Klipsch Surround 3 със стерео високоговорители Dolby Atmos. Тази конфигурация обещава да предостави пълно 5.1.4 кинематографично изживяване и звук от всички посоки. Общата мощност на системата се допълва от възможностите и за Wi-Fi с поддръжка за Alexa, Google Assistant и AirPlay 2, както и декодиращо аудио устройство 7.1.4 в конфигурация 5.1.4 – с поддръжка на eARC, когато е свързан с HDMI кабел.
Не случайно Klipsch Bar 54 бе отличен сред Dolby Atmos продуктите с награда. Включената HDMI eARC връзка позволява на съвместими телевизори да предават Dolby Atmos от вградени приложения. Можете да добавите още един набор от Klipsch Surround 3 с високоговорители Dolby Atmos (продават се отделно) за специален 7.1.4 съраунд звук.
Обновеният Bar 48 получи приблизително същата функционалност, но не е оборудван с букшелфи (предлага се опция Surround 3), а безжичният субуфер има 10-инчов драйвер. Липсата на букшелфи в комплекта може да бъде частично компенсирана от наличието на Virtual DTS, допълнен от Dolby Atmos.
Най-малкият модел, Bar 44 е с безжичен 8-инчов субуфер и двойка опционални Surround 3 високоговорители, като системата осигурява 5.1 съраунд звук. Новите функции включват подобрено Dolby Digital и Dolby Digital Plus, декодиране на звук в комбинация с HDMI-ARC.
И трите саунбара могат да възпроизвеждат аудио, предавано от мобилни устройства чрез Bluetooth. Саундбарите на Klipsch Bar 54 и Bar 48 ще бъдат налични през есента, Bar 44 ще бъде наличен през лятото.
В следващото резюме ще Ви представим Klipsch Heritage The Five, които ще са на пазара още пролетта на 2020. Всеки нов продукт ще можете да видите на страниците на нашият сайт и да чуете в нашият шоу-рум.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *