Стойки за тонколони Klipsch KS-24

830,00 лв.

Цена за: чифт

Код според производителя: KS-24

 

Стойката за тонколони Klipsch KS-24 е стабилна подова стойка, която съвпада идеално с широка гама букшелф тонколони от Klipsch.

НА СКЛАД

Описание на Стойки за тонколони Klipsch KS-24

ПОВИШЕТЕ ВАШИЯ ОПИТ
24-инчовите универсални стойки за тонколони Klipsch KS-24 са проектирани да разположат вашите букшелф тонколони до идеалната височина за слушане. Проектирани да доставят най-директния звук на 60,9 см от пода, вие ще получите най-ясния и най-насочен звук при слушане в седящо положение.
УНИВЕРСАЛНО ПОЛЕЗНИ
Проектирани с мисъл за бъдещето на звука, всички активни тонколони на Klipsch разполагат с нископрофилни вложки с резба, които ви позволяват безпроблемно да ги закрепете към вашите 24” универсални стойки за тонколони. Надграждането на вашата домашна кино система никога не е била по-лесна с най-сигурните стойки за тонколони на пазара. Докато развивате системите си за игри, музика, телевизия или филми, вие гарантирано ще намерите възможно най-доброто стерео изображение с Klipsch KS-24.
ХИТРО УПРАВЛЕНИЕ НА КАБЕЛИТЕ
Купищата заплетени кабели са нещо от миналото с вашите универсални стойки за тонколони Klipsch KS-24. Можете да прокарвате кабели за тонколони, като и захранващи кабели в тази стилна, съвременна стойка. Висококачественият метален проход е издръжлив, устойчив на пръстови отпечатъци и пасва на всеки декор.
ЛЕСНО РЕГУЛИРАЩИ СЕ
Тези елегантно структурирани стойки за тонколони са лесни за сглобяване и регулиране идеално пасващи на вашето домашно кино или зона за слушане. 24-инчовата универсална стойка за тонколони е внимателно проектиран да избягва преобръщане до 10 градуса и идва с удобен инструмент за нивелиране, който ви позволява експертно да регулирате основата според вашето индивидуално пространство.
ПРОЕКТИРАН ЗА ВСЯКАКВА ОБСТАНОВКА
Страхотният звук не трябва да носи риск. Ето защо Klipsch KS-24 са проектирани с регулируеми крачета за различни видове повръхности, за да поддържате вашите тонколони стабилни на дървен под или килим. Гумените крачета с триъгълен връх заключват сигурно стойката ви във влакната на килима или могат лесно да бъдат заменени със заоблени върхове за поставяне без надраскване върху твърди повърхности. Вие сте само на няколко завъртания от осигуряването на вашите тонколони
във всяка стая на вашият дом.

Спецификации

DIMENSIONS (H x W x D) 24” x 9 5/8” x 13 3/8”
60.9cm x 24.44cm x 33.97cm
HEIGHT ADJUSTMENT +1/4” (.635cm)
TOP PLATE 7 7/8” x 10 5/8”
20cm x 26.98cm
PRODUCT WEIGHT LBS (KG) 23.8 lbs (10.8 kg) ea.
MATERIAL SPCC

Материал/Цвят

Black, Silver, White

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: