Тонколона подовостояща Bang and Olufsen BeoLab 90

Цена за:

Код според производителя: BeoLab 90

 

Bang and Olufsen BeoLab 90 са единствените мощни тонколони с вградени цифрови усилватели, създадени някога за домашна употребa – 14 усилвателя ICEpower с  8200 W мощност.

Описание на Тонколона подовостояща Bang and Olufsen BeoLab 90

Създаването на перфектен звук в стая, предназначено само за слушане, е едно. Системата е доста по-различна, за да създадете перфектен звук в стая, предназначена за живеене. Bang and Olufsen BeoLab 90 е може би най-модерната цифрова тонколона в света, осигуряваща безпрецедентен потребителски контрол на акустичното представяне – адаптирайки се към вашето жизнено пространство и предпочитани режими на слушане чрез интелигентен дизайн.
Bang and Olufsen BeoLab 90 имат невероятната способност да се държат напълно различно в различни ситуации на слушане, чрез персонализиран набор от интелигентни технологии.
Резонансите в стаята ви и граничните ефекти от стените ви влияят на звука, който получавате от високоговорителите си. Bang and Olufsen BeoLab 90 е оборудвана с новата технология за компенсиране на активните помещения на Bang and Olufsen, която компенсира влиянието на стаята, мебелите, разположението на високоговорителите и местоположението на слуховата позиция. Тази усъвършенствана технология ви гарантира сензационно звуково изживяване точно там, където искате. С други думи тонколоната а не стаята, определя звука.
Почти като превключването между светлината на прожектор и лампата, контролът на обема ви дава възможност да стесните или разширите дисперсията на звука. Стесняването на звуковия лъч гарантира директна и прецизна доставка до предпочитаното място за усамотено слушане или разширете лъча, за да осигурите пълен 360-градусов звук, ако правите парти.
Повечето тонколони са проектирани с предна и задна част, като звукът се излъчва напред. Това е напълно адекватно, когато слушателят се позиционира точно пред тонколоната, но в модерна среда на живот това далеч не винаги е така.
За да разрешите това предизвикателство, Beam Direction Control ви позволява да дефинирате една от петте посоки като „акустичен фронт“, като винаги запазвате слушателя пред и в центъра на звука.

Производител

Bang and Olufsen

Към сайта на производителя

https://www.bang-olufsen.com/en/collection/speakers/beolab-90

 

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: