Аудио Арте добавя нови марки в своето портфолио – Onkyo и Integra

Аудио Арте се радва да Ви съобщи, че вече сме официални и изключителни представители на марките Onkyo и Integra за България.

Въпреки проблемите, които имаше Onkyо, марката се възроди като феникс от пепелта, минавайки под управлението на Premium Audio Company.

Premium Audio Company е собственик на престижни и класически аудио марки като Klipsch, Jamo, Heco, Mаgnat, Energy и от своя страна е дъщерно дружество на VOXX International.

Premium Audio brands

Миналата година Premium Audio Company (PAC), обяви, че заедно с Sharp Corporation са създали съвместно дружество и придобиват бизнеса на Onkyo за домашно аудио/видео, който включва марките Onkyo и Integra.

Premium Audio Company поема отговорността за разработването на нови продукти, производството, продажбите, маркетинга и разпространението на целия бизнес на Onkyo за домашно забавление. Съвместното дружество също пое цялото производство на тези продукти, което включва гамата от A/V и стерео приемници, усилватели и hi-fi компоненти, както под марките Onkyo, така и Integra.

Очакваните модели на Onkyo и Integra, които ще предлагаме от 1ви март, са изцяло нови модели хххх-М2 с подобрени и надградени технологии и опции като Klipsch optimiser, Dirac Live, THX сертификация и други.

За ОNKYO:

 Аудио Арте добавя нови марки в своето портфолио - Onkyo и Integra - Аудио АртеКомпанията Onkyo е основана през 1946 г. и се превръща в добре познат марков производител на тонколони, грамофони и стереоприемници.

Onkyo е компания, състояща се от хора, ненадминати в любовта към звука. През последния половин век компонентите на Onkyo бяха признати за необичайно музикални сред аудиофилите. Бъдещата им цел за следващия век е по-нататъшно усъвършенстване на технология им за възпроизвеждане на музика и създаването на изцяло нов имидж на марката Onkyo, която ще стане още по-познато име за хората по целия свят.

Вижте повече за моделите на Onkyo.

За INTEGRA:

integra logo

Integra е синоним на висока прецизност от 1969 г., име идентифициращо се на водещ в индустрията за висококачествени усилватели. Тридесет години по-късно, през 1999 г., Integra стартира като самостоятелна марка, посветена на нововъзникващите пазари за инсталации за дома с набор от решения, на които търговците и монтажниците могат да заложат репутацията си. Поради близките си отношения с тези професионалисти, гамата Integra продължава да се развива органично с нуждите на бързо променящия се пазар, като същевременно надхвърля високите очаквания клиентите си. Серията Integra 2021 AVR включва най-модерните и търсени CI функции до момента.

Вижте повече за моделите на Integra.

Заповядайте да ги видите и чуете в нашия шоурум на адрес:

📍София, кв. Лозенец, пл. „Велчова завера” 1.

Ако имате въпроси можете да се свържете и с нашите консултанти на телефони:

☎️02/ 9641115 

📱0876641116

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *